Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Action academy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Action academy."— Transkript prezentace:

1

2 Action academy

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 „ Na horních příčkách žebříku není nikdy tlačenice.“

22

23

24  Ohodnoťte se známkou od jedné do sedmi v uvedených oblastech. Výsledek zaznamenejte do tabulky.  Požádejte několik lidí z okolí o Vaše hodnocení. Výsledek je nechte zaznamenat do prázdné tabulky.  Poté porovnejte hodnocení sebe sama a hodnocení ostatních.  Jsou-li Vaše známky nižší než hodnocení ostatních, máte malou sebedůvěru, je-li tomu naopak, je Vaše sebedůvěra přehnaná.

25 Střed + Oblečení Úsměv Inteligence Pracovitost Písmo Vyjadřování (mluva) Tolerance Komunikace s lidmi Energie Důkladnost Oblíbenost Ctižádost

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35 Pokud si myslíte, že nejste úspěšní podle Vašich představ Skončete s tím, co děláte Definice : „Bláznovství je dělat opakovaně stejnou věc a očekávat různé výsledky.“

36  Vyhledejte nové myšlenky  Začněte jednat  Najděte někoho, kdo už dělá to, co chcete dělat  Nejdříve investujte do vzdělání  Zúčastněte se seminářů

37  Dělejte hodně nabídek  Používejte únikovou doložku (vázanost na souhlas partnera)  Výhodná nabídka + změna = výnosná nabídka

38  Jestli chcete zbohatnout, začněte nejdřív uvažovat ve velkém  Poučte se z historie  Dívejte se na správných místech

39  Zisk se dělá, když se kupuje, ne když se prodává.  Nejdříve vyhledám lidi, kteří chtějí kupovat, pak najdu někoho, kdo chce prodávat.

40  Činnost vždy překová nečinnost  Začněte jednat hned  Klíčová slova 1. dělat 2. hotovo

41  Peníze jsou jenom idea  Změňte způsob uvažování  Hrajte chytře, nehrajte bezpečně

42  Myšlení přesahuje realitu 1. nechce se mi 2. chci 3. dělám

43  Denně se rozhodujte - síla volby  Zvládněte jedno pravidlo, pak se naučte nové

44  Přátelé si vybírejte opatrně - neposlouchejte chudé, vystrašené

45  Buďte indiánský dárce - aktiva zdarma

46  Zaplaťte nejdříve sobě  Svým makléřům plaťte dobře

47  Aktiva kupují luxus

48 Psychologie ceny  Všechno má svou cenu  A každý to ví  Údajně vysoká cena je účelovým argumentem a většinou spíše výmluvou  Cena vždy musí být vyvážena protihodnotou – užitkem (materiální, duševní)

49 Úspěch nepřijde sám, o úspěch se musíte zasloužit.

50  Inspirace Chcete-li vyniknout v davu, musíte z něj vystoupit. Důslednost přináší úspěch. Příležitost čeká na ty, kteří se jí chopí a maximálně ji využijí. Úspěch je výsledkem rozumné volby, odpovídající přípravy a odvážného jednání. Z neúspěchu se rodí úspěch.

51  Inspirace Malý úspěch vám pomůže přestat se obávat selhání a bude vás motivovat k dosažení většího úspěchu. Dosáhnout úspěchu neznamená být vždy stoprocentně úspěšný. Často stačí být úspěšný jen z padesáti jedna procent. Nevymlouvejte se na neúspěch tam, kde jste se vzdali.

52  Inspirace Z neúspěchů se poučíte více než z úspěchů. Čas je vzácný. Jeho vhodné rozvržení je ještě cennější. Úspěch ani neúspěch netrvají věčně. Jestliže dnes něco obětujete, zítra se vám to dvojnásobně vrátí. Bohatství není cílem ale vedlejším produktem úspěchu. Nejste první ani poslední, kdo nikdy neuspěje.

53  Aplikace Nespouštějte ze zřetele svůj cíl. Nesmiřujte se s neúspěchem. Nepřipouštějte si neúspěch. Je-li nutné něco udělat, nevyhýbejte se tomu. Úspěch nabývá mnoha podob a úspěšní lidé ho dokážou rozpoznat. Dosáhnout úspěchu vyžaduje nejenom motivaci, ale také trpělivost a toleranci.

54  Aplikace Věnujte se tomu, co nejlépe umíte a co máte nejraději. Každý den se naučte něco nového, co jste neznali nebo neuměli. Nevstupujte do hry proto, abyste zabránili ztrátám, ale proto, abyste zvítězili. Objevíte.li lepší myšlenku, neváhejte opustit to, co jste až dosud dělali.

55  Aplikace Přestaňte se omlouvat. Odejděte včas, dokud jste na vrcholu. Sebedisciplína Vás dovede až k cíli. Neobávejte se ztrát a proher.

56


Stáhnout ppt "Action academy."

Podobné prezentace


Reklamy Google