Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„SPIREX“ Kontinuální třmínek SCHNELL

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„SPIREX“ Kontinuální třmínek SCHNELL"— Transkript prezentace:

1 „SPIREX“ Kontinuální třmínek SCHNELL
Posun v prezentaci pomocí šipek < >

2 ● „Spirex” PRODUKT

3 ● „Spirex” v praxi PRODUKT

4 INDEX VÝVOJ PRODUKTU ● „SPIREX”:
Naprosto nový stroj schopný vyrábět KONTINUÁLNÍ TŘMÍNEK s proměnlivým stoupáním, jehož vertikální ramena jsou vždy kolmá k podélné ose prvku, zatímco horizontální ramena divergují a tím určují rozteč.

5 ● „Spirex”: HLAVNÍ KONCEPCE
Spirála Spirex je „kontinuální třmínek s vertikálními rameny a variabilní roztečí”, jejíž spirály přesně kopírují místo tradičního vázání: její vertikální ramena jsou kolmé k hlavní podélné výztuži. Pro následující výhody byla spirála Spirex přijata inženýry a konstruktéry: systém s vertikálními rameny splňuje požadavky statiky naprostá přesnost počtu a umístění třmínků v nosnících a sloupech minimální transportní rozměry (např. 60cm pro sloup délky 6m) výrazné snížení počtu třmínků, které je nutné na staveništi vázat automatické natažení díky nahromaděné elasticitě významná úspora času a nákladů na montáž, snížením času pokládky a vázání až o 70%. Tradiční spirála Kontinuální třmínek „SPIREX“

6 ● „Spirex” STROJ Automatický multifunkční stroj schopný zpracovávat za studena taženou i za tepla válcovanou ocel ve svitcích, schopný vyrábět kontinuální třmínek „SPIREX“ nebo jednotlivé třmínky jako třmínkovačka. Zařízení je poháněno digitálními elektrickými servomotory.

7 ● „Spirex” STROJ Zařízení vyrábí kontinuální třmínky v horizontální pozici sestupně. Automatický otočný sběrač umožňuje balení kontinuálního třmínku do finální podoby.

8 ● „Spirex” STROJ Zařízení ve vertikální pozici vyrábí jednotlivé třmínky jako standardní třmínkovačka.


Stáhnout ppt "„SPIREX“ Kontinuální třmínek SCHNELL"

Podobné prezentace


Reklamy Google