Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov"— Transkript prezentace:

1 GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Harmony Wellness club & GEPARD FINANCE kancelář Písek Drlíčov uzavřeli smlouvu o partnerství.

2 GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Nabídka pro prvních 50 členů Harmony Wellness clubu Dárkový šek na nákup služeb v hodnotě 500,-Kč GEPARD FINANCE Písek Dárkový šek je možné vyzvednout v recepci Harmony Wellness clubu Na jedno členství připadá maximálně jeden Dárkový šek Podmínky využití jsou uvedeny na Dárkovém šeku Dárkový šek je přenosný pouze na rodinné příslušníky člena klubu Platnost vyzvednutého Dárkového šeku je do Šek je možné uplatnit pouze v kanceláři GEPARD FINANCE Písek Drlíčov

3 DÁRKOVÝ ŠEK na nákup služeb:
Hodnota šeku 500,- Kč Slovy Pětsetkorunčeských Platnost do Vystavil Výstavce tohoto šeku si vyhrazuje právo průběžně měnit pravidla pro výši plnění služeb na základě vystaveného Dárkového šeku. Tento Dárkový šek v žádném případě nelze proplatit v hotovosti. Dárkový šek slouží výhradně k nákupu služeb na GEPARD FINANCE a.s. obchodním místě GEPARD Písek Drlíčov, sídlem na adrese Drlíčov 145, Písek, PSČ Oprávněnými výstavci tohoto Dárkového šeku jsou: Ing. Hana Gottsteinová Ing. Otomar Gottstein GEPARD FINANCE a.s. majitel franšízy / hypoteční makléř majitel franšízy / hypoteční makléř Drlíčov 145, Písek, GSM: GSM:

4 Pravidla využití Dárkového šeku
Pravidla využití Dárkového šeku (dále jen šek). Všechny služby poskytované na obchodním místě GEPARD Písek Drlíčov jsou pro klienty vždy ZDARMA a v případě využití šeku se vždy jedná o platby třetím osobám, tedy nikoliv vlastní kanceláři. Šek je platný pouze, je-li na něm vyznačena výše, doba platnosti a je-li podepsán oprávněným výstavcem. Šek v žádném případě nelze proplatit v hotovosti. Šek slouží výhradně k nákupu služeb na obchodním místě GEPARD Písek Drlíčov, sídlem na adrese Drlíčov 145, Písek, PSČ , možnosti využití šeku jsou tyto služby (vždy však maximálně do uvedené hodnoty šeku): Vyřízení hypotéčního úvěru s úhradou 50% bankovního poplatku za hypoteční úvěr; Vyřízení hypotečního úvěru s úhradou 50% bankovního poplatku za odhad k nemovitosti; Uzavření stavebního spoření s úhradou 50% poplatku za uzavřené stavební spoření; Uzavření či převedení penzijního připojištění s úhradou 50% ročního vkladu k nově zřízenému či převedenému penzijnímu připojištění; Uzavření pojištění s úhradou 50% zaplaceného ročního pojistného (životní pojištění, úrazové pojištění, úvěrové pojištění, pojištění nemovitosti, pojištění domácnosti a případně dalších druhů pojištění). Výstavce tohoto šeku si vyhrazuje právo průběžně měnit pravidla pro výši a druh plnění služeb, Výstavci nevzniká žádný právní závazek vůči držiteli tohoto šeku. Oprávnění výstavci šeku jsou: Ing. Hana Gottsteinová Ing. Otomar Gottstein majitel franšízy / hypoteční makléř majitel franšízy / hypoteční makléř GEPARD FINANCE a.s. GEPARD FINANCE a.s. Drlíčov 145, Písek, Drlíčov 145, Písek, GSM: GSM:

5 GEPARD FINANCE a.s. – celkem 22 mld. hypoték
Obrat GEPARD FINANCE 5 mld. Kč

6 GEPARD FINANCE a.s. – tržní podíl
Růst tržního podílu GEPARD FINANCE 22,1 mld. Kč

7 GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov

8 GEPARD FINANCE a.s. – 2010 – pozice na trhu č. 1
GEPARD 2005/2006 – TOP 1 v GE GEPARD 2007 – TOP 1 v GE a KB GEPARD 2008 – TOP 1 v GE a HB GEPARD 2009/2010 – TOP 1 v HB a ČS Hypoteční banka – leader trhu hypoték Česká spořitelna – největší retailová banka v ČR (zdroje poskytnuty bankovními ústavy v ČR)

9 GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Těšíme se na Vaši návštěvu! Mail: Mobil 1: Mobil 2: Adresa: Drlíčov 145, Písek Web: Nabízíme: hypotéky, stavební spoření, úvěry ze stavebního spoření, penzijní připojištění, různé druhy pojištění a vždy kompletní klientský servis.

10 GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Harmony Wellness club & GEPARD FINANCE kancelář Písek Drlíčov uzavřeli smlouvu o partnerství.

11 Přijďte si vyzvednout do Harmony Wellness clubu Váš Dárkový šek.


Stáhnout ppt "GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov"

Podobné prezentace


Reklamy Google