Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sergimage Mladý pár se přestěhoval a seznamoval se sousedy. Příští ráno, když seděli u snídaně, podívala se mladá paní z okna a viděla sousedku, jak.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sergimage Mladý pár se přestěhoval a seznamoval se sousedy. Příští ráno, když seděli u snídaně, podívala se mladá paní z okna a viděla sousedku, jak."— Transkript prezentace:

1

2 Sergimage

3 Mladý pár se přestěhoval a seznamoval se sousedy. Příští ráno, když seděli u snídaně, podívala se mladá paní z okna a viděla sousedku, jak věší prádlo na šňůru..

4 Sergimage Její muž se podíval, ale neřekl na to ani slovo.. Pane bože, jak má má to prádlo špinavé. Buďto neumí prát, anebo potřebuje nový prací prostředek.

5 Sergimage A pokaždé, když viděla paní sousedku věsit prádlo, dělala stejny komentář..

6 Sergimage O měsíc později, když se podívala z okna, zvolala: Podívej, už už se naučila prát! Podívej se, jak ma dnes pradlo čisté!!!.

7 Sergimage A její muž řekl: Ne, dnes jsem si trochu přivstal a umyl jsem to okno, u kterého sediš!.

8 Sergimage Tak takový je život. Všechno, co vidíme na druhých, záleží na tom, jak je čiste okno, přes které se díváme na ty druhé. Než začneme někoho kritizovat, měli bychom nejdřiv přezkoumat kvalitu toho, kdo kritiku vyslovuje...

9 Sergimage A je, málem bych zapomněla. Dnes tě vidim lip, než včera. A co ty?

10 Sergimage Hezký den!


Stáhnout ppt "Sergimage Mladý pár se přestěhoval a seznamoval se sousedy. Příští ráno, když seděli u snídaně, podívala se mladá paní z okna a viděla sousedku, jak."

Podobné prezentace


Reklamy Google