Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nová inspirace pro Váš interiér

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nová inspirace pro Váš interiér"— Transkript prezentace:

1 Nová inspirace pro Váš interiér
Monet Art Nová inspirace pro Váš interiér

2 Potřebujete vybavit interiér a hledáte inspiraci?
Spolupracujeme s mnoha významnými vydavatelskými společnostmi, především ze zahraničí (Německo, Anglie, Holandsko, Itálie, USA a další). Úzce spolupracujeme s řadou výrobců a dovozců rámů. Všechny dostupné motivy z naší nabídky Vám dokážeme s velkou pečlivostí a profesionalitou zarámovat. Naše činnost zahrnuje kromě vytváření a zajišťování uměleckých a dekorativních předmětů, také repase starých, historicky cenných obrazů. Snažíme se vždy najít nejoptimálnější řešení pro klienta, které konzultujeme s odborníky restaurátory v daném oboru. S ohledem na naši spolupráci s dalšími architekty, designéry, grafiky a fotografy, malíři, řezbáři, sochaři a dalšími vybranými uměleckými řemeslníky umíme nabídnout zákazníkovi kvalitní a vysoce hodnotné dílo. Dokážeme Vám poradit s výběrem výtvarného díla, které vynikne v interiéru pouze tehdy, je-li správně zarámováno a umístěno. Naše firma Monet ART Vám nabídne vše od výběru a návrhu, rozmístění uměleckých a dekorativních předmětů ve Vašem interiéru až po jejich kompletní dodávku. Nejvýznamnější činností jsou návrhy a dodávky obrazů do všech typů interiérů. Výtvarnými díly vybavujeme bytové prostory, kanceláře, reprezentativní prostory firem, penziony, lázeňská střediska i hotely. Na základě požadavků a přání klienta nabídneme ideální výtvarné dílo a s maximální péčí zpracujeme návrh, ať už se jedná o reprodukce nebo originály obrazů. Nabídneme Vám i velmi vydařené repliky originálů na plátně z Holandska a Itálie. V neposlední řadě dokážeme v zájmu zákazníka o konkrétní motiv nebo z vlastně dodaných podkladů ve formě kresby nebo koláže reprodukovat tyto motivy přímo na plátno.

3 Nová inspirace pro Váš interiér
Neoddělitelnou součástí kvalitního interiéru představují obrazové dekorace na zdech. Originály děl známých výtvarníků, fotografů jsou pro většinu z nás nedostupné, tak proč si nepořídit reprodukce obrazů?

4 Nová inspirace pro Váš interiér
„Obrazy nebo fotografie dotváří atmosféru každého interiéru.“ Uvažujete o změně interiéru? Stavíte nový dům nebo přestavujete byt? Potřebujete vybavit lázeňské, hotelové interiéry, restaurace nebo pracoviště?

5 Nová inspirace pro Váš interiér
Naše společnost Monet Art vybavuje výtvarnými díly. hotely lázeňská střediska penziony, kanceláře,domovy důchodců bytové prostory

6 Nová inspirace pro Váš interiér
Naši klienti si mohou vybrat z nemalého množství reprodukcí obrazů, grafik a fotografií od tuzemských i zahraničních vydavatelů. Nabízíme obrazové reprodukce z celého světa, za bezkonkurenční ceny.

7 Nová inspirace pro Váš interiér
Zajišťujeme i jiné dekorativní a umělecké předměty, za účelem výzdoby jakéhokoli interiéru.

8 Nová inspirace pro Váš interiér
velkoplošné dekorativní malby

9 Nová inspirace pro Váš interiér
mozaikové vitráže, reliéfy

10 Nová inspirace pro Váš interiér
keramické plastiky.

11 Nová inspirace pro Váš interiér
Sochy

12 Nová inspirace pro Váš interiér
Některé námi realizované zakázky

13 Nová inspirace pro Váš interiér

14 Nová inspirace pro Váš interiér

15 Nová inspirace pro Váš interiér

16 Nová inspirace pro Váš interiér

17 Nová inspirace pro Váš interiér

18 Nová inspirace pro Váš interiér

19 Nová inspirace pro Váš interiér

20 Nová inspirace pro Váš interiér

21 Nová inspirace pro Váš interiér

22 Nová inspirace pro Váš interiér

23 Nová inspirace pro Váš interiér

24 Nová inspirace pro Váš kancelářský interiér

25 Další inspirace do interiérů
Fototapety, textilní tapety, sklovláknité tapety, stolní textil, nástěnné samolepící dekorace,obrazové dekorace

26 Nová inspirace pro Váš interiér
Pokud Vás zaujala naše prezentace budeme velice potěšeni, když se na nás obrátíte se svými požadavky. Monet Art K Haldě Rtyně v Podkrkonoší Telefon: Fax.: Web: Skype: monetart


Stáhnout ppt "Nová inspirace pro Váš interiér"

Podobné prezentace


Reklamy Google