Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Z žákajdy Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: "Piš pět, svačím!". Váš syn mi dnes začal tykat, skákal mi do výkladu a chtěl vidět můj diplom.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Z žákajdy Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: "Piš pět, svačím!". Váš syn mi dnes začal tykat, skákal mi do výkladu a chtěl vidět můj diplom."— Transkript prezentace:

1 Z žákajdy Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: "Piš pět, svačím!". Váš syn mi dnes začal tykat, skákal mi do výkladu a chtěl vidět můj diplom. Váš syn při hodině hraje mariáš, hlásí dvacet i když nemá krále a ještě se hádá.

2 Přinesl do hodiny prášek na pečení a předstíral prodej drog
Přinesl do hodiny prášek na pečení a předstíral prodej drog. Odmítal vše vydat a nyní i přiznat. Z žákajdy Simuloval zvonění školního zvonku budíkem, a když se mu na to přišlo, ještě tvrdil, že ho o to školník požádal. Hází po spolužačkách sušeným semenem.

3 Přinesla do školy DYMOGAM (zápalná tableta proti hmyzu) a vykouřila celý učitelský sbor.
Z žákajdy Při písemné práci chtěl odejít na záchod a vymlouval se, že se posere. Strká si lentilky do nosu a hraje všemi barvami.

4 Při měření ve fyzice používá vlastní měřící přístroj a prohlašuje, že školní voltmetry nestojí za nic. Z žákajdy Směje se mi za zády do očí. Vyvolán prohlásil, že nebude odpovídat bez advokáta. Pravidelně chodí do školy nepravidelně.

5 Z žákajdy Sebral třídní knihu, nechce ji vrátit a žádá výkupné.
Při hodině dějepisu zapálil lavici a naváděl zbytek třídy, aby mě upálili. Vědomosti vaší dcery se rovnají nule; pro postup do vyššího ročníku je třeba, aby je minimálně zdvojnásobila.

6 Z žákajdy Nechává se od spolužáků osahávat a nehlásí to učiteli.
Smrká mi do výkladu. Strká ptáka do topeni! (poznámka žákovi, který nastražil do radiátoru chcíplého kosa).

7 Z žákajdy Tahá děvčata za mléčné vaky. Vyhrožuje mi smrtí !
Straší děvčata ptákem (Sovou pálenou). Běhá po zdi.

8 Z žákajdy Při hodině pleská mokrým pytlíkem o lavici.
Znehodnotil nástěnný výtisk Mendělejevovy soustavy prvků vymyšleným prvkem – Spermium. Při slohové práci "Nejhezčí zážitek z prázdnin" popsal soulož.

9 A máš to za 5 jarno.webovastranka.cz


Stáhnout ppt "Z žákajdy Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: "Piš pět, svačím!". Váš syn mi dnes začal tykat, skákal mi do výkladu a chtěl vidět můj diplom."

Podobné prezentace


Reklamy Google