Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INOVAČNÍ VZDĚLÁVACÍ NÁSTROJE V MECHATRONICE A BIOMECHATRONICE

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INOVAČNÍ VZDĚLÁVACÍ NÁSTROJE V MECHATRONICE A BIOMECHATRONICE"— Transkript prezentace:

1 INOVAČNÍ VZDĚLÁVACÍ NÁSTROJE V MECHATRONICE A BIOMECHATRONICE

2 Program Lenardo da Vinci (LdV)
poskytuje finanční prostředky na praktické projekty v oblasti profesního vzdělávání a tréninku. Více na:

3 Cíl projektu Biomechatroniky
Převedení know-how kurzů mechatroniky ze Slovinska, ze školy s názvem Šolski center Ptuj a adaptovat toto know-how specifickým podmínkám partnerů z České republiky a Německa, kteří se na tomto projektu podílí.

4 Cíl projektu Biomechatroniky
Zpřístupnit program studentům a zaměstnancům ve formě e-learningové aplikace. Rozvíjet nové rekvalifikační kurzy biomechatroniky, jako disciplínu, která umožní otevření nových trhů a poskytne nové zákazníky místním firmám.

5 Žadatel projektu STROJCAR, s.r.o. Polní 5 746 01 Opava Czech Republic
STROJCAR s.r.o. je česká výrobní společnost, zabývající se přesným obráběním na CNC frézkách a lisováním plechů především pro vývoj automobilového průmyslu a pro letecký průmysl.

6 Partneři projektu STROJCAR, s.r.o. (Opava, CZ)
DC VISION, s.r.o. (Opava, CZ) Šolski center Ptuj (Ptuj, SI) ZTS Centrum (Glaubitz, DE) Rekvalifikační centrum Opava s.r.o. (Opava, CZ)

7 Doba trvání projektu 1. říjen 2010 – 30. září 2012

8 Cílové skupiny Zaměstnanci malých a středních podniků ve strojírenství, Studenti technických škol, Praktikanti škol, Manažeři malých a středních podniků, Vzdělávací instituce, Školitelé.

9 Výstupy projektu Uživatelská příručka Manuál pro lektory
E-learningová aplikace Propagační DVD-ROM Webové stránky Mezinárodní konference Mechatronická laboratoř v Opavě Semináře pro lektory a školitele

10 Uživatelská příručka Příručka představuje studijní oporu pro mechatroniku a biomechatroniku. Popisuje základní znalosti v oblasti mechaniky, elektroniky, pneumatiky, hydrauliky a biomechatroniky. Kurz využívá Kolbova cyklu učení. Dostupné v anglickém, českém, slovinském a německém jazyce.

11 Manuál pro lektory Tento manuál obsahuje: průvodce strukturou kurzu,
případové studie, cvičení, metodologie, testovací nástroje. Dostupné v anglickém, českém, slovinském a německém jazyce.

12 E-learningová aplikace
Aplikace je on-line nástroj pro webové konference a e-learningová řešení. Zaujme posluchače prostřednictvím interaktivních webových setkání a umožní vyzkoušet si virtuální učebnu. Tento nástroj je multimediálně bohatý a lehce ovladatelný. … a je také šetrný k životnímu prostředí… Dostupné v anglickém, českém, slovinském a německém jazyce.

13 Propagační DVD-ROM Interaktivní DVD prezentace inovativních vzdělávacích nástrojů pro kurzy mechatroniky a biomechatroniky. Dostupné v anglickém, českém, slovinském a německém jazyce.

14 Mechatronická laboratoř
Nástroje a vybavení pro praktický trénink: 1. Elektronické pracoviště a hydraulické/pneumatické pracoviště Dostupnost: Leden 2012 2. E-learningová aplikace Dostupnost: Červen 2012 Místo: Opava, Česká republika

15 Webové stránky www.biomechatronics.eu
V jazyce: anglickém, českém, slovinském a německém.

16


Stáhnout ppt "INOVAČNÍ VZDĚLÁVACÍ NÁSTROJE V MECHATRONICE A BIOMECHATRONICE"

Podobné prezentace


Reklamy Google