Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění"— Transkript prezentace:

1 Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění
Tryskání suchým ledem Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění

2 BMS 1 spol. s r.o. Sídlo BMS 1 spol. s r.o.: Bratří Mrštíků 1, Brno Tel.: , fax: , Provozovna BMS 1 spol. s r.o.: Obce Ležáků 770, Chrudim Tel.: , fax: , Společnost je držitelem certifikátů dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001:2005

3 Co je tryskání suchým ledem ?
Tryskání suchým ledem představuje revoluční alternativu tradičních způsobů čištění. Známé je jako kryogenní čištění nebo tryskání suchým ledem. Tento způsob čištění poskytuje nesporné výhody a využití pro širokou škálu průmyslového odvětví. Společnost BMS1 s.r.o. používá pro tryskání suchým ledem vysoce kvalitní a účinné zařízení společnosti IceTech. Tryskání suchým ledem má mnohostranné využití, je vhodné na odstraňování různých nečistot - například různé usazeniny lepidel, karbon, mastnoty, prach, bitumeny, barvy, fasády budov atd. Suchý led je inertní a proto je velmi vhodný pro čištění v prostředí náročném na hygienické požadavky jako je například potravinářský nebo farmaceutický průmysl. Tato technologie je ideálním řešením pro údržbu výrobních strojů a zařízení tam, kde je stížený přístup nebo kde by jiné čištění nebo údržba vyžadovalo složitou demontáž. Metoda výrazným způsobem zkracuje čas potřebný na demontáž a údržbu a tím šetří prostojové ztráty s tímto spojené.

4 Výhody této metody čištění
EKOLOGICKÁ NEZÁVADNOST Nevyužívají se toxické prostředky ani jiné látky zatěžující životní prostředí. Granule suchého ledu jsou  oxid uhličitý, který je běžně obsažen v okolní atmosféře. Led se okamžitě po kontaktu s čištěným povrchem odpaří. ŠETRNOST KPOVRCHU Otryskávání suchým ledem je neabrazivní. Čistěné povrchy zůstávají nepoškozené, což se nedá docílit jiným způsobem mechanického nebo tlakového čištění (pískování, tryskání struskou, kovovými materiály apod.) RYCHLOST a KVALITA Tato metoda umožňuje  čistit i přímo ve výrobním procesu, bez složité demontáže nebo nákladné odstávky strojů. Poskytuje tak prokazatelné snížení nákladů spojených s odstávkou zařízení. MINIMALIZACE ODPADŮ Při tryskání suchým ledem nevznikají druhotné odpady. Po čištění se odstraněný odpad pouze vysaje nebo zamete, suchý led se vypaří. MOBILITA Zařízení po tryskání suchým ledem je možné provádět přímo u zákazníka, zařízení je plně mobilní.

5 Kámen, dlažba apod.

6 Kámen, dlažba apod.

7 Kámen, dlažba apod.

8 Betony, dlažby, podlahy

9 Střešní krytiny

10 Pekařský vozík

11 Výdejní stojan PHM

12 Kolejová vozidla

13 Elektroinstalace, nátěry, malby

14 Automobily, veteráni

15 Automobily, veteráni

16 A další ….


Stáhnout ppt "Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění"

Podobné prezentace


Reklamy Google