Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

REGRET Lítost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "REGRET Lítost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"— Transkript prezentace:

1 REGRET Lítost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 kliknutím „ručičkou“ zvol správný anglický překlad české fráze v dolní části snímku
na další frázi přejdi kliknutím šipkou na snímku

3 I'm sorry, but there is nothing I can do about it.
I'm terribly sorry for him. I regret to inform you that … I'm sorry, but I can't. I regret that I've said it. I'm sorry about that. Velice ho lituji.

4 I'm sorry, but there is nothing I can do about it.
I'm terribly sorry for him. I regret to inform you that … I'm sorry, but I can't. I regret that I've said it. I'm sorry about that. Lituji, ale nedá se nic dělat.

5 I'm sorry, but there is nothing I can do about it.
I'm terribly sorry for him. I regret to inform you that … I'm sorry, but I can't. I regret that I've said it. I'm sorry about that. Lituji, že jsem to řekl.

6 I'm sorry, but there is nothing I can do about it.
I'm terribly sorry for him. I regret to inform you that … I'm sorry, but I can't. I regret that I've said it. I'm sorry about that. Je mi líto, ale nemohu.

7 I'm sorry, but there is nothing I can do about it.
I'm terribly sorry for him. I regret to inform you that … I'm sorry, but I can't. I regret that I've said it. I'm sorry about that. To mě mrzí.

8 I'm sorry, but there is nothing I can do about it.
I'm terribly sorry for him. I regret to inform you that … I'm sorry, but I can't. I regret that I've said it. I'm sorry about that. Lituji, že vám musím oznámit, že …

9 I'm sorry, but there is nothing I can do about it.
Lituji, ale nedá se nic dělat. I'm terribly sorry for him. Velice ho lituji. I regret to inform you that … Lituji, že vám musím oznámit, že … I'm sorry, but I can't. Je mi líto, ale nemohu. I regret that I've said it. Lituji, že jsem to řekl. I'm sorry about that. To mě mrzí.

10 Don't worry about that. Poor man! It's a pitty / shame.
That's bad luck. I'm afraid not. Chudák.

11 Don't worry about that. Poor man! It's a pitty / shame.
That's bad luck. I'm afraid not. Nic si z toho nedělejte.

12 Don't worry about that. Poor man! It's a pitty / shame.
That's bad luck. I'm afraid not. To je smůla.

13 Don't worry about that. Poor man! It's a pitty / shame.
That's bad luck. I'm afraid not. To je škoda.

14 Don't worry about that. Poor man! It's a pitty / shame.
That's bad luck. I'm afraid not. Bohužel ne.

15 Don't worry about that. Poor man! It's a pitty / shame.
Nic si z toho nedělejte. Poor man! Chudák. It's a pitty / shame. To je škoda. That's bad luck. To je smůla. I'm afraid not. Bohužel ne.

16 Zdroje: cit. 2011-01-12. Dostupný pod licencí Public domain na WWW:


Stáhnout ppt "REGRET Lítost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"

Podobné prezentace


Reklamy Google