Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV"— Transkript prezentace:

1 BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
KRISTÝNA KLIMEŠOVÁ ANGLICKO-ČESKÉ GYMNÁZIUM AMAZON

2 Ach, ty poplatky! Asi je nesmysl zrušit veškeré poplatky, ale platit i za vyzvednutí peněz z bankomatu, je trochu přehnané. Banky si účtují poplatky, které by měly být samozřejmé, že banka udělá z vlastní vůle. Nebo také poplatky za zasílání účtů, nebo jenom vedení učtu.

3 Stálých klientů je třeba si vážit!
Jsem studentka a i když studenti mají výhody, myslím si, že výhody by mohli zvětšit. A rozhodně na co se zapomíná jsou trvalí klienti. Žádná banka vám nedává žádné výhody, i když jste u té samé banky několik let. Takže si myslím, že by více studentů si začalo zavádět více účtů, když by jim banka nabídla, že po např. 10 letech s jejich spoluprácí jim dá určité výhody.

4 Hypotéky To, že vám banky půjčí peníze, ano, to je sice krásné, ale že vy nakonec zaplatíte za barák,byt či chalupu dvakrát více, to už je další věc. Neustále se říká, že by lidi měli šetřit na stáří, aby mohli jezdit do lázní a užívat života, ale jak bychom mohli, když až do stáří platíme vysokou hypotéku. Jsou to obrovské peníze, které dáváme bance a oni si pak za ně staví vysoké a velice drahé budovy.

5 Bezpečí V každé reklamě „ u nás jsou vaše peníze v největším bezpečí“ . Co když banka zkrachuje? Jako například banka Moravia. Máte obrovské problémy, aby vám banka vrátila peníze nazpět.

6 Závěr Určitě bude nestále něco zlepšovat, ale doufám, že vás moje prezentace zaujala a že mi třeba splníte aspoň nějaký požadavek. Kristýna Klimešová a jsem studentka Aglicko-Českého gymnázia AMAZON,


Stáhnout ppt "BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV"

Podobné prezentace


Reklamy Google