Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Elliot John Gleave narozený 20. 6

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Elliot John Gleave narozený 20. 6"— Transkript prezentace:

1 Elliot John Gleave narozený 20. 6
Elliot John Gleave narozený v Londýně je především známý jako Example, je anglický rapper a zpěvák, který je aktivní v žánrech electro house, dubstep a britský hip hop.. Example

2 Jeho pseudonym pochází z jeho indiciálu
E.G., který zároveň znamená latinskou frázi ‘‘exempli gratia‘‘. Alba What We Made (2007) Won't Go Quietly (2010) Playing in the Shadows (2011) The Evolution Of Man (2012)

3 Demetria Devonne „Demi“ Lovato narozená 20. 8
Demetria Devonne „Demi“ Lovato narozená v Novém Mexiku je americká zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka a pianistka. Demi Lovato

4 Je mexicko-irsko-italského původu.
Má starší sestru Dallas Lovato a mladší sestru Madison de la Garza. V televizi se poprvé objevila v seriálu Barney & Friends, kde si zahrálu postavu Angely. Zde se také seznámila se svou nejlepší kamarádkou Selenou Gomezovou. Na klavír se učí od sedmi let. Je vegetariánka. Je křesťanka a modlí se s kapelou před vystoupením Je fanouškem heavy metalu.

5 Šikanovaná.. V sedmé třídě procházela bolestnými zkušenostmi se šikanou. Byla psychicky týrána ze strany svých vrstevníků. Týrání bylo tak hrozné, že jednoho dne, v záchvatu frustrace a strachu, požádala svou matku, aby ji poskytla domácí vyučování. …"Poznamenalo mě to víc, než kdybych byla ve škole šikanovaná tělesně," prohlásila dnes dvacetiletá Demi. "Vždycky jsem říkala, že si přeju, aby mi prostě dali facku a nechali mě být, protože to, co říkali, nejde zapomenout ani dnes," dodala.

6 Léčení.. 1. listopadu 2010, Demi oznámila, že odešla z turné Jonas Brothers, aby mohla vstoupit do léčebného centra a vyhledat lékařské ošetření na emocionální a fyzické problémy. [Bojovala s poruchami příjmu potravy a v minulosti i poruchou sebepoškozování.] …"Vaše podpora mě z toho dostala," řekla v jednom videu jako poděkování fanouškům za jejich y a zprávy na Twitteru.

7 Timothy McKenzie Labrinth

8 anglický zpěvák, textař a producent R&B, Hip hop, Electro, Dubstep,..
Narozen anglický zpěvák, textař a producent R&B, Hip hop, Electro, Dubstep,.. Svou premiéru v UK Singles Chart si odbyl v březnu roku 2010, kdy se při příležitosti spolupráce s Britským rapperem Tinie Tempah píseň "Pass Out" dostala na vrchol tohoto žebříčku. Svůj první sólo singl "Let the Sun Shine" vydal v září 2010 a v oficiální britské hitparádě se tentokrát umístil třetí. Debutové album Electronic Earth vydal 31.března Jeho vydání přecházeli další dva singly "Earthquake", na kterém opět spolupracoval s Tinie Tempahem a "Last Time".

9 Vypracovala: Klára Uřičářová IX.B


Stáhnout ppt "Elliot John Gleave narozený 20. 6"

Podobné prezentace


Reklamy Google