Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály."— Transkript prezentace:

1 Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály

2 Profesionální box (10 ošetření)
Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály s podpisem Sothys RELAXAČNÍ RITUÁL Výjimečný protokol ošetření inspirovaný orientálními rituály předků: sirup pro přípravu těla na exfoliaci a exkluzivní příslušenství Sothys ručně vyrobené, poté modeláž pro vyživení a pozvednutí krásy pokožky. Zážitek ryzí relaxace…. Suchý rituál: 1 hodina SMYSLOVÁ CHARAKTERISTIKA PRODUKTU Jantar a myrha Teplé a sladké jantarové tóny s dřevitou bází. Potřebné produkty Profesionální box (10 ošetření) Příslušenství Sirop pré-exfoliation Teplé ručníky (8 - 10) Ambre de modelage Aromalampa Sothys Peelingová hliněná pemza Odměřovací lžičky Příprava ošetření Navlhčete malé ručníky a dejte je do nahřívače/hot kabiny: 8 -10 ručníků (2 ručníky k použití po tělové modeláži). Připravte si tác, na který položíte srolované ručníky, které budete používat během ošetření. Pro tělovou exfoliaci: připravte si 40 ml Sirop pré-exfoliation do malé nádobky. Připravte si peelingovou hliněnou pemzu, opláchněte ji vodou. Pro modeláž těla: do nádobky v aromalampě Sothys nalijte 45 ml Ambre de modelage. Toto ošetření bylo také vytvořeno pro použití v rámci rituálu hammam. Před ošetřením doporučujeme 10minutový rituál hammam. Poté (pokud vám to podmínky umožňují) zastavte teplo a vlhkost a proveďte na kamenném lehátku uvnitř hammamu po dobu 60 minut dle protokolu tělový rituál inspirovaný orientálními tradicemi. Na závěr ošetření Pro prodloužení účinků tohoto tělového rituálu doma: věnujte peelingovou hliněnou pemzu klientovi jako dárek. Doporučujeme použít pemzu v kombinaci se sprchovou pěnou nebo orientální exfoliační pastou (dle požadované intenzity exfoliace).

3 POZVÁNKA K CESTĚ DO DALEKÝCH ZEMÍ
Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály s podpisem Sothys Protokol ošetření UVÍTÁNÍ KLIENTA Povzbuzující předehra Překryjte záda klienta osuškou. První kontakt s rukama přes osušku. POZVÁNKA K CESTĚ DO DALEKÝCH ZEMÍ ZADNÍ ČÁST 1. Sirop pré-exfoliation 40 ml : 2 lžičky po 15 ml + 2 lžičky po 5 ml Zapalte svíčku v aromalampě Sothys. Dejte produkt do malé nádoby a společně s peelingovou hliněnou pemzou je položte mezi nohy klienta. Naneste Sirop pré-exfoliation na suchou pokožku. 2. Peelingová hliněná pemza 3. Teplé ručníky 4 x Proveďte exfoliaci s peelingovou hliněnou pemzou. Přizpůsobte intenzitu tahů citlivosti klienta a jeho požadavkům na exfoliaci. U mužů: dle potřeby použijte větší množství produktu. Na konci peelingu odstraňte přebytek produktu pomocí 4 teplých ručníků. 4. Ambre de modelage 45 ml : 3 lžičky po 15 ml Proveďte modeláž s teplým Ambre de modelage. PŘEDNÍ ČÁST Zopakujte tyto 4 kroky na přední části. ZÁVĚREČNÁ FÁZE Závěrečná relaxační fáze Posaďte klienta a překryjte ho osuškou. Proveďte relaxační masáž na celých zádech. Pokud je potřeba, odstraňte přebytek produktu na konci ošetření se 2 teplými ručníky. Dle pocitu komfortu klienta: pokud se výrobek dostatečně nevstřebal, nabídněte klientovi sprchu (pouze s vodou) před tím, než se oblékne. U mužů se sprcha důrazně doporučuje. 5 min Digi-Esthétique®tahy Povzbuzující předehra 50 min Digi-Esthétique® tahy Základní modeláž Specifické tahy - Exfoliace + Specifické tahy - Teplé ručníky Rituál inspirovaný orientálními tradicemi Specifické modelační tahy 5 min Digi-Esthétique® tahy Závěrečná relaxační fáze

4 Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály s podpisem Sothys
Profesionální produkty Sirop pré-exfoliation Předexfoliační sirup POZVÁNKA K CESTĚ DO DALEKÝCH ZEMÍ – EXFOLIACE Obsahuje mydlici pro čištění a detoxikaci pokožky Textura: gelovo-sirupová Vůně: aromatická, jantarová, dřevitá KLÍČOVÉ AKTIVNÍ LÁTKY ÚČINKY Bílá mydlice (saponaria) Známá pro své čisticí a jemně emulgační schopnosti. Bromelain Enzym obsažený v ananasu Enzymatický exfoliační účinek. Ambre de modelage Jantarový olej – MODELÁŽ Modelační olej obsahující jantar a datle pro vyživení pokožky Textura: gelovitý olej Olejnatý výtažek datlí Bohatý na mastné kyseliny. Známý pro své hydratační a zklidňující vlastnosti. Známý pro svůj protistresový účinek.

5 Vůně jantaru & myrhy Sprchová pěna Mousse de douche PŘÍNOSY
Jantar a orientální vůně této sprchové pěny unáší vaše smysly do dalekých zemí. PŘÍNOSY Lehká a krémová textura zanechá pokožku jemnou s pocitem komfortu. SMYSLOVÁ CHARAKTERISTIKA PRODUKTU Vůně jantaru a myrhy. Teplé a sladké jantarové tóny s dřevitou bází. Lehká a krémová textura. POUŽITÍ Láhev s pumpičkou. Naneste na tělo ve sprše, poté smyjte. KLÍČOVÉ AKTIVNÍ LÁTKY VLASTNOSTI Olejnatý výtažek datlí Bohatý na mastné kyseliny. Známý pro své hydratační a zklidňující vlastnosti. Bílá mydlice Známá pro své čisticí a jemně emulgační schopnosti. D-panthenol Známý pro své zklidňující, hydratační, protizánětlivé vlastnosti.

6 Orientální exfoliační pasta Pâte de gommage orientale
Vůně jantaru & myrhy Orientální exfoliační pasta Pâte de gommage orientale Tato exfoliační pasta s jantarem a myrhou vám poskytne teplý, aromatický únik pro vaše smysly. PŘÍNOSY Tající textura zanechává pokožku nádherně hebkou. SMYSLOVÁ CHARAKTERISTIKA PRODUKTU Vůně jantaru a myrhy. Teplé a sladké jantarové tóny s dřevitou bází. Exfoliční pasta s tající texturou se zrníčky a vlákny lufy. POUŽITÍ Naneste na vlhkou pokožku pomocí špachtle krouživými tahy, poté smyjte. KLÍČOVÉ AKTIVNÍ LÁTKY VLASTNOSTI Olejnatý výtažek datlí Bohatý na mastné kyseliny. Známý pro své hydratační a zklidňující vlastnosti. Jantarový olej Známý pro svůj protistresový účinek. Spojení zrníček rýže a vláken lufy Mechanická exfoliace. Bambucké máslo Pro vyživenou, jemnou a pevnou pokožku.

7 Přípravek pro zkrášlení nohou Voile sublimateur jambes
Vůně jantaru & myrhy Přípravek pro zkrášlení nohou Voile sublimateur jambes Jantarový gel, který okamžitě zkrášlí vaše nohy lehce tónovaným závojem. PŘÍNOSY Redukuje menší nedokonalosti těla. SMYSLOVÁ CHARAKTERISTIKA PRODUKTU Vůně jantaru a myrhy. Teplé a sladké jantarové tóny s dřevitou bází. Jantarový gel. Neobsahuje samoopalovací složku, obsahuje přírodní barviva (z karamelu). POUŽITÍ Naneste výrobek na navlhčené nohy a zapracujte ho jemnými tahy. Počkejte, až produkt úplně uschne, pak se oblékněte. Výrobek můžete smíchat s hydratačním tělovým mlékem, pokud chcete mít méně intenzivní barvu. Po aplikaci si dobře umyjte ruce. Výrobek lze odstranit vodou a mýdlem. V rámci ošetření v salonu: použijte tento výrobek na konci ošetření. KLÍČOVÉ AKTIVNÍ LÁTKY VLASTNOSTI Olejnatý výtažek datlí Bohatý na mastné kyseliny. Známý pro své hydratační a zklidňující vlastnosti.. Jantarový olej Známý pro svůj protistresový účinek.

8 Vyživující tělový gelový elixír Elixir gélifié nourrissant corps
Vůně jantaru & myrhy Vyživující tělový gelový elixír Elixir gélifié nourrissant corps Okouzlující vůně, která vás přenese do orientálních vzdálených zemí. PŘÍNOSY Má gelovo-olejnatou tající texturu, která zahalí pokožku do sametové hebkosti. SMYSLOVÁ CHARAKTERISTIKA PRODUKTU Vůně jantaru a myrhy. Teplé a sladké jantarové tóny s dřevitou bází. Gelovo-olejnatá textura. POUŽITÍ Aplikujte v dostatečném množství na tělo jemnými tahy. KLÍČOVÉ AKTIVNÍ LÁTKY VLASTNOSTI Olejnatý výtažek datlí Bohatý na mastné kyseliny. Známý pro své hydratační a zklidňující vlastnosti. Jantarový olej Známý pro svůj protistresový účinek. Kukuřičný olej Vyživuje pokožku, dodává jí jemnost a pocit komfortu.


Stáhnout ppt "Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály."

Podobné prezentace


Reklamy Google