Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt: Šance pro každého žáka

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt: Šance pro každého žáka"— Transkript prezentace:

1 Projekt: Šance pro každého žáka
Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/16_012/

2 Výsledky průzkumu u žáků zájmových kroužků (N = 194) Školní rok 2016/17

3

4

5 Jiné: Zábava, naučím se něco nového, zvědavost, chci pomoci zájmovému kroužku, chci přispět lepšímu ovzduší, zajímavý nápad, aj.

6 Abych se něco víc přiučil, chci využít svůj volný čas.
Vyrábění, něco se naučím a baví mě to. Že se naučím věci, které budu dříve nebo později potřebovat. Chodit ven, získávat informace do života. Očekávám informace; když půjdu do práce, tak budu vědět, co tam budu dělat. Že se naučím vyrábět nové věci a naučím se zacházet s nářadím, také se něco přiučím. Dozvím se něco nového o městě. Ovlivňování situace v Jihlavě. / Vylepšení Jihlavy nějakým způsobem. Očekávám, že bychom mohli něco dobrého ovlivnit. Zábava. Zlepšení práce v kolektivu. Exkurze do zajímavých míst.

7 Co můžu uplatnit ve své budoucí práci.
Můžeme rozhodovat o tom, co je tady v nepořádku; že se naučíme nebát se jednat s lidmi. Naučit se udělat věci do domácnosti. Že si tam vyrobím židličku. Naučení přesného řezání dřeva, natírání ve více vrstvách. Vidět nářadí. Zlepšení ruční práce. Od kroužku očekávám to, že si něco vyrobím a odnesu. Budu více zručnější. Zdokonalím se do své budoucí práce. Více se naučím, budu znát více znalostí, které někdy v životě použiju. Můžu být prospěšný všem. / Můžu někomu pomoci. Abych byl do budoucího ročníku více zkušenější. Chci se naučit nové věci a ráda trávím čas s přáteli. Očekávám, že se na kroužku budeme bavit a tvořit nové věci.

8

9

10

11

12

13 kuchař číšník cukrář kadeřnice květinářka automechanička opravář zemědělských strojů truhlář tesař klempíř elektrikář zedník řidič obráběč kovů (CNC) právnička veterinářka farmaceutka architekt učitelka ošetřovatelka vojenský lékař detektiv voják hasič záchranář programátor, ICT technik úřednice policista stevardka, delegátka archeolog sportovní masér chovatel koní strojní inženýr herečka vědec, filozof požární technik fotografka profesionální hráč PC her akciový makléř muzikant

14

15 Aritmetický průměr = 1,76 (N = 189)
Žáci částečně stojí o to, do zájmového kroužku chodit.


Stáhnout ppt "Projekt: Šance pro každého žáka"

Podobné prezentace


Reklamy Google