Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tato studijní opora je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/ Učíme se.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tato studijní opora je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/ Učíme se."— Transkript prezentace:

1 Tato studijní opora je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0097 Učíme se pomáhat a chránit

2 AMPUTACE

3 MECHANIZMUS ÚRAZU Jak k těmto úrazům dochází?  Působením ostrých předmětů nůž,sekyra,pila  Zachycení pohyblivými mechanismy stroje,mlýnek,mixér

4 První pomoc 1. Zastavení krvácení A. vysoké amputace - přiložení zaškrcovadla B. nízké amputace - tlakový obvaz, končetinu zvednout 2. Přivolat ZZS 155 3. Ošetření amputátu: A: sterilně zabalit B: vložit amputát do sáčku C: sáčet s amputátem vložit do sáčku se studenou vodou Nikdy nevkládat amputát přímo na led nebo do vody !

5 Ošetření amputátu


Stáhnout ppt "Tato studijní opora je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/ Učíme se."

Podobné prezentace


Reklamy Google