Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České."— Transkript prezentace:

1

2 1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3  Kurz je realizován Projektovým servisem UP  Cílem kurzu je vzdělávat vědecko-výzkumné pracovníky a studenty v oblasti řízení výzkumu a vývoje a v aplikaci jejich výsledků v praxi.

4 STRUKTURA KURZU  Modul A: Financování výzkumu a vývoje  Modul B: Projektový management zaměřený na výzkum a vývoj  Modul C: Právní ochrana výsledků výzkumu a vývoje  Modul D: Podnikání ve výzkumu a vývoji  Modul E: Spin-off firma

5 PRŮBĚH KURZU - jednodenní workshop ke každému modulu - studijní materiály pro účastníky kurzu přístupné i na webových stránkách - možnost osobních či e-mailových konzultací - účastníci kurzu obdrží certifikát o absolvování kurzu  1. pilotní kurz: září – listopad 2007  2. pilotní kurz:únor – duben 2008


Stáhnout ppt "1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České."

Podobné prezentace


Reklamy Google