Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nabízíme:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nabízíme:"— Transkript prezentace:

1 Nabídka akreditovaných kurzů pro sociální pracovníky a pracovníky v sociálních službách

2 http://www.mousou.cz Nabízíme:
akreditované kurzy – kurzy s akreditací MPSV semináře kurzy na klíč (po vzájemné dohodě jsme za pomoci odborníků z našich řad schopni vytvořit kurzy na klíč dle vašich časových a odborných požadavků)

3 Úvod do krizové intervence v kontextu sociální práce
Akreditace MPSV (8 hodin). Kurz určený pro vedoucí pracovníky, sociální pracovníky a pracovníky v sociálních službách. V průběhu kurzu se účastníci seznámí s pojmem krize, zdroji a příčinami krize, typologií krizí, chováním člověka v krizi a průběhem krize, s formami pomoci v krizi s důrazem na krizovou intervenci jako odbornou formu pomoci člověku v krizi, krizovou intervencí ve vztahu k sociálním službám.

4 Základy krizové intervence
Akreditace MPSV (16 hodin), kurz je určený pro vedoucí pracovníky, sociální pracovníky a pracovníky v sociálních službách. V průběhu kurzu se účastníci seznámí v rámci prvního dne s pojmem krize, zdroji a příčinami krize, typologií krizí, chováním člověka v krizi a průběhem krize, s formami pomoci v krizi s důrazem na krizovou intervenci jako odbornou formu pomoci člověku v krizi, krizovou intervencí ve vztahu k sociálním službám. V rámci druhého dne s stáří jako životní období a krizové situace spojené se stářím, problematikou - týrání seniorů, krizová intervence a závislosti na OPL.

5 Základy krizové intervence a sebepéče pracovníka
Akreditace MPSV (16 hodin), kurz je určený pro vedoucí pracovníky, sociální pracovníky a pracovníky v sociálních službách. V průběhu kurzu se účastníci seznámí v rámci prvního dne s pojmem krize, zdroji a příčinami krize, typologií krizí, chováním člověka v krizi a průběhem krize, s formami pomoci v krizi s důrazem na krizovou intervenci jako odbornou formu pomoci člověku v krizi, krizovou intervencí ve vztahu k sociálním službám. V rámci druhého dne s první psychickou pomocí, uzemněním, nalezením středu, dotykovými stabilizačními technikami, coping strategií, stresovou reakcí - změna chování, obrané mechanismy (tělo, psychika a chování), adaptivní a vědomé strategie při zátěži a krizi, s vhodnými psychohygienickými návyky, relaxačními cvičeními (dechové cvičení, hloubkový svalový trénink).


Stáhnout ppt "Nabízíme:"

Podobné prezentace


Reklamy Google