Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

18. března 2006 se konal maškarní ples naší Unie rodičů. Moc se povedl, i díky sponzorům a rodičům je výtěžek velmi pěkný. A naše zážitky ještě lepší.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "18. března 2006 se konal maškarní ples naší Unie rodičů. Moc se povedl, i díky sponzorům a rodičům je výtěžek velmi pěkný. A naše zážitky ještě lepší."— Transkript prezentace:

1

2 18. března 2006 se konal maškarní ples naší Unie rodičů. Moc se povedl, i díky sponzorům a rodičům je výtěžek velmi pěkný. A naše zážitky ještě lepší. Tak se na nás podívejte.

3 Pionýrka( předsedkyně), bezdomovec a sluníčko – jinak část organizačního výboru. Pionýrka( předsedkyně), bezdomovec a sluníčko – jinak část organizačního výboru.

4 Sněhurka měřící asi dva metry byla opravdu krásná a trpaslíci k popukání. Sněhurka měřící asi dva metry byla opravdu krásná a trpaslíci k popukání.

5 Další členky výboru Unie rodičů, také pěkné masky. Další členky výboru Unie rodičů, také pěkné masky.

6 Bohatá tombola – hlavní cena DVD přehrávač. Bohatá tombola – hlavní cena DVD přehrávač.

7 Hroznové víno a krásná „Regina“ – ta zvítězila v soutěži o nejlepší masku. Hroznové víno a krásná „Regina“ – ta zvítězila v soutěži o nejlepší masku.

8 Ve skutečnosti je tohle chlapík v nejlepších letech – na plese ve svém dokonalém úboru starého myslivce vzbuzoval v dámách soucit a ochranitelské pudy. Ve skutečnosti je tohle chlapík v nejlepších letech – na plese ve svém dokonalém úboru starého myslivce vzbuzoval v dámách soucit a ochranitelské pudy.

9 První pomoc zajišťovala paní starostka, tady zrovna určuje diagnózu Sněhurce. Všichni ošetřovaní přežili. První pomoc zajišťovala paní starostka, tady zrovna určuje diagnózu Sněhurce. Všichni ošetřovaní přežili.

10 Víla a Beruška nám moc pomohly při přípravě, a také jim to moc slušelo. Víla a Beruška nám moc pomohly při přípravě, a také jim to moc slušelo.

11 Křemílek je pyšný na tombolu, kterou pečlivě celý večer hlídal a v roli školačky Evička – účetní obecního úřadu. Křemílek je pyšný na tombolu, kterou pečlivě celý večer hlídal a v roli školačky Evička – účetní obecního úřadu.

12 Učitelský sbor naší školy – cigárko v rukou paní ředitelky je jen rekvizita, ona je jinak zapřísáhlý kuřákobijec. Učitelský sbor naší školy – cigárko v rukou paní ředitelky je jen rekvizita, ona je jinak zapřísáhlý kuřákobijec.

13 A takhle se tančilo. Tak AHOJ za rok. A takhle se tančilo. Tak AHOJ za rok.


Stáhnout ppt "18. března 2006 se konal maškarní ples naší Unie rodičů. Moc se povedl, i díky sponzorům a rodičům je výtěžek velmi pěkný. A naše zážitky ještě lepší."

Podobné prezentace


Reklamy Google