Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů plastů a jejich použití.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů plastů a jejich použití."— Transkript prezentace:

1 Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů plastů a jejich použití

2 Plasty využíváme jako izolaci proti vlhkosti, jako izolace tepelné, přísady do betonů, vyrábí se z nich laky, barvy – poplastované plechy, tvarované kusy – plastové okapy.

3 AUTOR, Neuveden. www.wikipedia.cz [online]. [cit. 29.11.2012]. Dostupný na WWW: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/04/Brand_Cargolifter_Halle.j pg/800px-Brand_Cargolifter_Halle.jpg O jaký plast se jedná?

4 AUTOR, Neuveden. www.wikipedia.cz [online]. [cit. 29.11.2012]. Dostupný na WWW: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/ f0/Building_5885.jpg/398px-Building_5885.jpg

5

6 Špičkové plasty: -Jsou velmi tvrdé, houževnaté - Odolné rentgenovému nebo gama záření - Používají se v elektronice, farmacií, zdravotnictví - Patří sem: CELAZOLE, TORLON, KETRON, TECHTRON, FLUOROSINT, SEMITRON 1.otázka: Patří mezi běžné plasty polyamidy? 2. otázka: Používá se polyetylen na rozvody pitné vody? 1.otázka: Patří mezi běžné plasty polyamidy? 2. otázka: Používá se polyetylen na rozvody pitné vody? Použité zdroje: archiv autora NE ANO


Stáhnout ppt "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů plastů a jejich použití."

Podobné prezentace


Reklamy Google