Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

METALLOOBRABOTKA 2016. INFORMACE O VELETRHU Veletrh METALLOOBRABOTKA 2016 byl uspořádán na ploše 38 519 m 2 a zúčastnilo se ho 981 vystavovatelů z 32.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "METALLOOBRABOTKA 2016. INFORMACE O VELETRHU Veletrh METALLOOBRABOTKA 2016 byl uspořádán na ploše 38 519 m 2 a zúčastnilo se ho 981 vystavovatelů z 32."— Transkript prezentace:

1 METALLOOBRABOTKA 2016

2 INFORMACE O VELETRHU Veletrh METALLOOBRABOTKA 2016 byl uspořádán na ploše 38 519 m 2 a zúčastnilo se ho 981 vystavovatelů z 32 zemí světa. Zahraničních vystavovatelů přijelo 531. Národní expozice vytvořilo 8 zemí, a sice Bělorusko, Česká republika, Čína, Francie, Itálie, Německo, Švýcarsko a Taiwan. Nejvýznamnější účastí se prezentovali vystavovatelé z Německa, Švýcarska, Japonska a Číny. Letošní ročník zhlédlo celkem 28 300 návštěvníků. Celková výměra výstaviště EXPOCENTRE je 83 317 m 2.

3 ÚČAST NA VELETRHU ALTA, ŠKODA MACHINE TOOL, TOS KUŘIM–OS, ČKD BLANSKO–OS, TOSHULIN, NAREX Ždánice, Slovácké strojírny (Čelákovice), ŽĎAS, HESTEGO, KSK Precise Motion, TOS VARNSDORF, GEARSPECT GROUP, Šmeral Brno, TRIMILL, HYDROMA, SWAH, RIVETEC, HOL-MONTA, Svaz strojírenské technologie V hlavní expozici české účasti v pavilonu FORUM se prezentovalo celkem 19 firem.

4 ÚČAST NA VELETRHU Další firmy v pavilonu FORUM: TRENS SK KOVOSVIT MAS (ruské zastoupení) Se svými ruskými partnery: TAJMAC-ZPS, PILOUS – pásové pily, BOMAR, V pavilonu 7 byla umístěna malá expozice agentury CzechTrade, kde vystavovaly firmy PILANA, LAC, AQUACOMP HARD a TACHTECH

5 VÝZNAMNÁ JEDNÁNÍ SST Nejdůležitější jednání SST na veletrhu: 1)S delegací Svazu strojírenství Ruska (hl. tématem „lokalizace“, pan V. Gutěňjov přijal pozvání do Brna na MSV & IMT) 2) S delegací asociace Stankoinstrument (hlavním tématem opět „lokalizace výroby“. Pan prezident G. Samodurov slíbil zaslat písemný materiál obsahující veškeré podmínky a povinnosti firem. 3) S vedením společnosti Expocentre: letošní nastolený formát české účasti v hlavní české expozici bude beze změny zopakován i v příštím roce.

6 ZAJÍMAVOSTI Z VELETRHU Ministr průmysl a obchodu RF Denis Manturov informoval, že se produkce obráběcích strojů v Rusku za poslední rok zvýšila o 20 %. Za několik posledních let sektor CNC strojů narostl o 60 %. Prezident Ruské obchodní a průmyslové komory Sergej Katyrin ve svém projevu zdůraznil, že 531 vystavovatelů z celkových 981 je ze zahraničí. Proti loňskému roku tak došlu k nárustu o 100 zahraničních vystavovatelů, což jasně potvrzuje význam Metalloobrabotky. Podle prezidenta Ruské asociace výrobců obráběcích strojů Stankoinstrument G. Samodurova „celosvětová komunita obráběcích strojů“ prokázala, že je moudřejší a rozumnější než politická řešení v různých formách sankcí a restrikcí. Vysoce vyzdvihl, že o zakládání společných podniků s ruskými výrobci obráběcích strojů se zajímají špičkoví světoví výrobci nejzvučnějších jmen.

7 METALLOOBRABOTKA 2016

8

9

10

11


Stáhnout ppt "METALLOOBRABOTKA 2016. INFORMACE O VELETRHU Veletrh METALLOOBRABOTKA 2016 byl uspořádán na ploše 38 519 m 2 a zúčastnilo se ho 981 vystavovatelů z 32."

Podobné prezentace


Reklamy Google