Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Automatická evidence v 7mi bodech…. ● Systém sbírá data od zaměstnanců, kteří jednotlivé úkony zadávají do terminálu pomocí čárových kódů. Ty čtou ze.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Automatická evidence v 7mi bodech…. ● Systém sbírá data od zaměstnanců, kteří jednotlivé úkony zadávají do terminálu pomocí čárových kódů. Ty čtou ze."— Transkript prezentace:

1 Automatická evidence v 7mi bodech…

2 ● Systém sbírá data od zaměstnanců, kteří jednotlivé úkony zadávají do terminálu pomocí čárových kódů. Ty čtou ze zakázkového listu nebo katalogů čárových kódů operací. ●Terminály systému PRACANT data zasílají do hlavní stanice sytému pro další zpracování cen / časů / docházky. 1) sběr dat na dílně, ve skladu a v terénu

3 2) Informace o aktuální práci zaměstnanců Na základě toho, že zaměstnanec právě prováděné úkony zapisuje do terminálu, můžete v reálném čase sledovat co zaměstnanci dělají, jak dlouho, s jakým materiálem a kolik dnes celkově již odpracoval.

4 3) Evidence zakázek ● Jednoduše si vyjedete výkaz zakázky s detailním přehledem kdo na zakázce pracoval, jak dlouho, s jakým materiálem atd. Jedním kliknutím se tedy dozvíte, kolik Vás zakázka přesně stála. ●Evidence zakázek Vám umožní sledovat detailní informace o stavu zakázky. Kolik již bylo na zakázce odvedeno práce, v jakém stavu se zakázka nachází (plánovaná, ve výrobě, v lakovně), kdo na ni pracoval a mnoho další užitečných informací

5 4) Sledování činností zaměstnanců a efektivity Chcete-lit zpětně zjistit, co vaši zaměstnanci v průběhu dne dělali, stačí se podívat do načtených dat. Nastavením filtrů dosáhnete všech informací ohledně chodu firmy – např. poslední úkon na zakázce, spotřebovaný materiál na zakázce, práce daného zaměstnance na dané zakázce atd.. Můžete si udělat časový průběh dne kteréhokoli zaměstnance včetně efektivity výroby.

6 5) Sledování a tisk docházky zaměstnanců Systém na základě nasbíraných dat vytvoří okamžitě přesnou docházku zaměstnance. Výstupy lze napojit přímo na mzdový SW.

7 6) Skladový systém Díky modulu skladů máte možnost sledovat co přesné váš sklad obsahuje a co se kdy na kterou zakázku použilo. Sklady umožňují sledovat blokace materiálu, objednané množství i množství ks které si sami plánujete vyrobit na sklad.

8 7) Sledování vytíženosti a obsazenosti strojů Systém je schopen monitorovat činnost a vytíženost jednotlivých strojů. Dále je schopen graficky znázornit kdo se strojem/zařízením pracoval a v jakém čase. Kdykoli si lze na minutu přesně zjistit, kdo na daném stroji zrovna pracoval.

9 Celková koncepce systému PRACANT

10 V případě zájmu o detailní předvedení a představení produkt nás kontaktujte na : www.evidencnisystem.cz info@evidencnisystem.cz nebo volejte infolinku 800 400 460


Stáhnout ppt "Automatická evidence v 7mi bodech…. ● Systém sbírá data od zaměstnanců, kteří jednotlivé úkony zadávají do terminálu pomocí čárových kódů. Ty čtou ze."

Podobné prezentace


Reklamy Google