Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

® Léta se scházíme na společných vycházkách. Je povzbuzující, že vzniklo pěkné, stále trvající přátelství nadšenců pro poznávání krás v naší milované.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "® Léta se scházíme na společných vycházkách. Je povzbuzující, že vzniklo pěkné, stále trvající přátelství nadšenců pro poznávání krás v naší milované."— Transkript prezentace:

1

2 ®

3

4 Léta se scházíme na společných vycházkách. Je povzbuzující, že vzniklo pěkné, stále trvající přátelství nadšenců pro poznávání krás v naší milované vlasti. Již dlouhá léta (téměř 40 let) provázím nás na různých pochodech a zájezdech a bylo jich hodně. Je dobré, že krásy naší krajiny se nezměnily a mění se pouze příroda podle počasí a ročního období. Na vycházkách se cítíme svěže a zdravě, sice do kopce již nevyběhneme jako dvacetiletí, ale můžeme se vymlouvat, že se zastavujeme, abychom si prohlédli krásu příro- dy. Toto krátké vzpomínání píši ke svému životnímu kulatému jubileu – 75ti letům, kterých jsem se dožil letos na podzim. Popřejme si hodně ujitých kilometrů a pěkných pěších tur. Váš Jenda Krejčí Až v čase sychravém zmlkne Tvůj hlas vezmi si hašlerku zdráv budeš zas

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18 PUTOVÁNÍ KOLEM BEDNÁREČKU BEZ TURISTICKÉHO ZNAČENÍ

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34


Stáhnout ppt "® Léta se scházíme na společných vycházkách. Je povzbuzující, že vzniklo pěkné, stále trvající přátelství nadšenců pro poznávání krás v naší milované."

Podobné prezentace


Reklamy Google