Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

* V těchto krásných letních dnech, když tak sedíte v klidu u sklenky vína a díváte se na svůj skleník, tak přemýšlíte, co s tou letošní úrodou. Vždyť.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "* V těchto krásných letních dnech, když tak sedíte v klidu u sklenky vína a díváte se na svůj skleník, tak přemýšlíte, co s tou letošní úrodou. Vždyť."— Transkript prezentace:

1

2 * V těchto krásných letních dnech, když tak sedíte v klidu u sklenky vína a díváte se na svůj skleník, tak přemýšlíte, co s tou letošní úrodou. Vždyť jsem zase ráno donesl misku krásných rajčátek a přemýšlel, co bych si z nich dobrého udělal. Nic moc mi již nepřicházelo na rozum, omáčky a polévky jsem již mněl a tak mně napadlo, jdi za svým rádcem, „Internetem,“ ten ti vždy poradí. Také jsem to učinil a zase mě nezklamal. „Ptáš se co z rajčaty ????, upeč si dobrou Pizzu.“ Tak jsem si říkal ?, strašně dlouho jsi ji nemněl, tak se dej do toho. Našel jsem několik receptů, z každého vybral to nejlepší, na svoji tříkolce rychle na plný plyn nakoupit a začal jsem kuchtit. Chtěl jsem ji mít trochu pikantní, tak jsem utrhl ve skleníku několik chilli papriček, jemně nakrájel a dal do připravených ingrediencí. Sice to chvíli trvalo, než mi nakynulo správně těsto, ale po upečení to stálo za to. Ještě horké jsem si jí kousek ukrojil a začal ochutnávat. Najednou jsem měl v puse jako v ohni. Chilli papričky udělali své. Pěkně mně to ochutili. Tak jsem pozval dva kamarády, „Fajnšmekry,“ připravil sklenici červeného vína „Modrý Portugal,“ k tomu sklenici okurek a každému pěkný kousek mojí pizzy. Ta vychladla a představte si, že moji kamarádi ji nestačili chválit. Víno se samozřejmě připíjelo častěji, ale já jsem byl konečně zase spokojen, že moje dílo nepřišlo na zmar.

3

4

5


Stáhnout ppt "* V těchto krásných letních dnech, když tak sedíte v klidu u sklenky vína a díváte se na svůj skleník, tak přemýšlíte, co s tou letošní úrodou. Vždyť."

Podobné prezentace


Reklamy Google