Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Prvouka, Jaro Autor: Mgr. Vendula Janešová Název materiálu:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Prvouka, Jaro Autor: Mgr. Vendula Janešová Název materiálu:"— Transkript prezentace:

1 Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Prvouka, Jaro Autor: Mgr. Vendula Janešová Název materiálu: VY_52_INOVACE_08/I.SADA Anotace: Prezentace je určena pro žáky 1. ročníku, slouží k výkladu látky Jaro Období: leden-květen 2012

2 JARO

3 RO Č NÍ OBDOBÍ JARO LÉTO PODZIM ZIMA

4 URČI, KTERÉ VĚCI PATŘÍ DO JARA?

5 JAKÉ POČASÍ MÁME NA JAŘE?

6 JARNÍ KVĚTINY TULIPÁN KROKUS SNĚŽENKA NARCIS

7 PŘIŘAĎTE NÁZVY KVĚTIN K OBRÁZKŮM TULIPÁN SNĚŽENKA KROKUS NARCIS

8 NAPIŠTE DALŠÍ JARNÍ KVĚTINY _______________________________________

9 Použitá literatura: Všechny obrázky použity z www.microsoft.office.comwww.microsoft.office.com Citace 6.2.2012 Mülhauserová, H., Svobodová, J. Prvouka 1 pro 1. ročník základní školy, Brno: Nová škola, 2010. ISBN 978-80-7289-007-1


Stáhnout ppt "Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Prvouka, Jaro Autor: Mgr. Vendula Janešová Název materiálu:"

Podobné prezentace


Reklamy Google