Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Zdeňka Kobrová Název: VY_32_Inovace_2A_01_Geometrické tvary.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Zdeňka Kobrová Název: VY_32_Inovace_2A_01_Geometrické tvary."— Transkript prezentace:

1 Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Zdeňka Kobrová Název: VY_32_Inovace_2A_01_Geometrické tvary I. Téma: Geometrické tvary I. Datum tvorby: září 2012 Číslo projektu: OP VK 1.4 70839921

2 Anotace:prezentace slouží k opakování učiva o geometrických tvarech, rovněž může sloužit k výkladu učiva o geometrických tvarech (přiřazování tvarů, třídění) je určena pro žáky 1.r. ZŠ praktické (možno využít rovněž v 2.r. ZŠ praktické) pro práci na interaktivní tabuli snímky 5 – 7 mohou být vytištěny a použity jako samostatné pracovní listy k samostatné práci žáků v lavici k procvičování učiva snímek 4 – základní geometrické tvary snímky 5 – 6 - přiřazování tvarů snímek 7 – třídění geometrických tvarů řešení úkolů: snímky 9 - 12 Druh učebního materiálu:prezentace Stupeň a typ vzdělání:základní vzdělávání žáků s LMP, 1. stupeň – 1. období Cílová skupina:žáci 7 – 9 let

3 Geometrické tvary I.

4 Jaké známe geometrické tvary? Pojmenuj je.

5 Pojmenujte obrázky, jaký mají tvar?

6 Přiřaď správný geometrický tvar

7 Roztřídíš geometrické tvary správně?

8 ŘEŠENÍ

9 Pojmenujte obrázky, jaký mají tvar?

10 Přiřaď správný geometrický tvar

11 Roztřídíš geometrické tvary správně?

12 Zdroje: Galerie Microsoft Office – Klipart vlastní tvorba


Stáhnout ppt "Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Zdeňka Kobrová Název: VY_32_Inovace_2A_01_Geometrické tvary."

Podobné prezentace


Reklamy Google