Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ELEGANCE s.r.o. prezentovala nový koncept dekorativní kosmetiky na odborném kosmetickém veletrhu World of Beauty and Spa, který se konal v PVA EXPO PRAHA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ELEGANCE s.r.o. prezentovala nový koncept dekorativní kosmetiky na odborném kosmetickém veletrhu World of Beauty and Spa, který se konal v PVA EXPO PRAHA."— Transkript prezentace:

1

2 ELEGANCE s.r.o. prezentovala nový koncept dekorativní kosmetiky na odborném kosmetickém veletrhu World of Beauty and Spa, který se konal v PVA EXPO PRAHA – LETŇANY 5. a 6. září 2014. Také jste měli možnost seznámit se s make-up trendem pro podzim/zimu 2014 v duchu nadčasové módy, inspirované noční Paříží.

3 Prezentační stánek SOTHYS Paris v nomenklatuře A určené pro profesionální pěstící a dekorativní kosmetiku, biokosmetiku, produkty pro péče o tělo, permanentní make-up, tetování.

4 Sandra Zajarošová/asistentka projektu SOTHYS MAKEUP s Michaelou Juščíkovou/hosteskou

5 Protože se nový koncept dekorativní kosmetiky těší celosvětově velkému zájmu, věnovali jsme výstavní prostor exkluzivně pouze dekorativní kosmetice.

6

7 Sandra Zajarošová/asistentka projektu SOTHYS MAKEUP poskytla klientkám odborné poradenství

8 A nalíčila klientky podle nejnovějšího trendu SOTHYS Paris

9 Radim Anděl/marketingový ředitel a spa konzultant s Michaelou Juščíkovou/hosteskou

10 Stejně jako v minulých letech, tak i v letošním roce jsme se stali partnerem dalšího ročníku soutěže Fotomakeup 2015 na téma „Fashion street“

11 V rámci tohoto partnerství byl v průběhu vystoupení na pódiu prezentován banner SOTHYS Paris (uprostřed) a moderátorka krátce seznámila veřejnost se společností ELEGANCE s.r.o.

12 Modelkou pro ztvárnění tématu „Fashion street“ byla finalistka Superstar 2013 Natálie Kubištová, která na závěr vystoupila s kolegou Karolem Komendou a zazpívali několik písní.

13 Inzerce v katalogu

14 Děkujeme, že jste navštívili prezentační stánek SOTHYS Paris a těšíme se opět brzy na viděnou.


Stáhnout ppt "ELEGANCE s.r.o. prezentovala nový koncept dekorativní kosmetiky na odborném kosmetickém veletrhu World of Beauty and Spa, který se konal v PVA EXPO PRAHA."

Podobné prezentace


Reklamy Google