Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BOHATÁ Ž ENA V životě můžete získat, co chcete, stačí jen pomoci dostatečnému počtu ostatních, aby získali, co chtějí oni. Zig Ziglar, americký spisovatel.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BOHATÁ Ž ENA V životě můžete získat, co chcete, stačí jen pomoci dostatečnému počtu ostatních, aby získali, co chtějí oni. Zig Ziglar, americký spisovatel."— Transkript prezentace:

1 BOHATÁ Ž ENA V životě můžete získat, co chcete, stačí jen pomoci dostatečnému počtu ostatních, aby získali, co chtějí oni. Zig Ziglar, americký spisovatel a řečník

2 Bohatství je hojnost a harmonie po všech stránkách života, představuje dostatek prostředků k takovému životu, který nám umožní svobodně a naplno rozvinout všechny naše schopnosti a dovednosti,které nám byly dány. STAŇ SE AKTIVNÍ PARTNERKOU NAŠEHO PROJEKTU A POMOZ NÁM ZVÝŠIT ŽIVOTNÍ STYL A TÍM I ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ CO NEJVÍCE ŽENÁM A JEJICH RODINÁM Splň si sen o vlastním podnikání, vysněném zaměstnání, či práci, nebo si jen užívej krásu každého dne a cestuj po světě, nebo se věnuj charitativní činnosti, či péči o své blízké z rodiny na plný úvazek. Navíc, pokud nabízíš služby nebo výrobky,které můžou jakkoliv obohatit jiné ženy, získáš tak nové zákaznice, které jistě rády tvoje služby využijí a tím přispějí k růstu tvého podnikání. Projekt "BOHATÁ ŽENA" - ŽENA 3. tisíciletí

3 ŽENY, POMOZME ŽENÁM, POMOZME SI NAVZÁJEM! BUDEME BOHATŠÍ, KDYŽ SE PODĚLÍME! JAK? Nabízíme ti osobní růst, podporu stejně smýšlejících žen a vytvoření potřebného finančního zajištění – pasivní příjem z podnikání 3. tisíciletí na klíč formou placeného spotřebitelství – tím nejjednodušším a nejpřirozenějším způsobem, bez jakéhokoliv rizika, či finančního zatížení. Poradíme ti, jak pečovat o své zdraví, o svůj vzhled, jak mít plnohodnotné a láskyplné vztahy se svoji rodinou a dalšími lidmi, jak správně využívat čas ve tvůj prospěch, osobní růst díky vzdělávání formou zábavy, jak zvelebovat do krásy svůj domov a prostředí, kde žiješ, jak pomáhat potřebným, kteří jsou v nouzi a podporovat různé charitativní organizace a projekty. JAK V TÉTO CHVÍLI VIDÍŠ SVOJI BUDOUCNOST? Pasivně jako doteď, nebo ji dnes aktivně vezmeš do svých rukou? Máš zájem stát se partnerkou našeho projektu? Pokud tvoje odpověď zní ano, blahopřeji ti k zásadnímu životnímu rozhodnutí. Věř, že tvůj život se změní neuvěřitelně. Pro mne je to ten nejkrásnější způsob, jak můžu pomoci ženám na celý život. Mým snem je pomoci tisícům žen a to je možné jedině, pokud mně s tím pomůžeš i TY. Když každá z nás pomůže 5-10 ženám, úplně to stačí, protože v konečném efektu to budou tisíce nebo dokonce miliony. A to bych sama nikdy nedokázala. Ano miliony spokojených a šťastných žena tedy miliony spokojených rodin, co bude mít pozitivní dopad na celou společnost. Děkuji, že ses rozhodla pomoci nám všem splnit sen o lepším životě. Každá z vás je výjimečná a nesmírně důležitá.

4 Dovol bohatství vstoupit do svého života. Staň se BOHATOU ŽENOU. Vytvářej krásu, mír a harmonii ve svém životě a ostatní si toho všimnou a budou chtít znát tvoje tajemství. BOHATÁ ŽENA – má MYŠLENÍ HOJNOSTI - má aktivní a pozitivní přístup k životu a prožívá ve svém životě radost a vnitřní naplnění, přebírá řízení vlastního osudu a budoucnosti do svých rukou - je finančně nezávislá na státě a společnosti, - vzdělává se a rozvíjí vlastní pozitivní myšlení a postoje a aplikuje je do svého života a obohacuje tak další - pěstuje skutečné, plnohodnotné a hezké vztahy ve své rodině, k přátelům, obchodním partnerům - obklopuje se lidmi, kteří mají podobné svobodné a pozitivní myšlení - váží si svůj čas a věnuje svůj čas a energii pouze aktivitám, které ji přináší prospěch a osobní růst - pečuje o své zdraví tělesné i duševní, pečuje o svůj vzhled a zvelebuje do krásy svůj domov a prostředí, ve kterém žije Obohať i ty svůj život péčí o sebe a svoje zdraví, o skutečné a plnohodnotné vztahy s druhými lidmi, o kvalitní vzdělání pomocí seminářů a samovzdělávání prostřednictvím knih – čti a nech se inspirovat úspěšnými a šťastnými lidmi. Využij ověřený systém získání pravidelné renty – pasivního příjmu, kterého výše je neomezená a závisí jen na tvoji fantazii. Získej tak prostředky pro zajištění sebe a své rodiny a více času pro svoji rodinu, přátele a pro své koníčky. Splň si své sny o vlastním podnikání, vysněném zaměstnání, které budeš vykonávat pro radost a ne pro peníze, protože se musíš uživit, nebo sny o jiném plnohodnotném naplnění vlastního života /charitativní projekty, dobrovolnická činnost, péče o blízké z rodiny…/

5 BŽ podporuje dobročinné aktivity: Každá z nás s radostí přispívá na dobrou věc dle svých možností a výběru a to věcnými nebo finančními dary. Je zde několik zajímavých tipů, které Vás mohou inspirovat, pokud máte své oblíbené nadační fondy či jiné projekty, které můžeme podpořit, prosím pošlete nám info a my je rádi přidáme do seznamu této nabídky na stránkách BŽ: www.bohatazena.euwww.bohatazena.eu Je tvoji povinností stát se bohatou ženou, ne kvůli částce na tvém kontě, ale kvůli tomu, jakou osobností se díky tomu staneš a co vše se naučíš. Touto cestou k bohatství uspěješ jedině, pokud dopřeješ i dalším ženám stát se bohatými. Pomoz jim najít vlastní hodnotu a odměníš i sebe. Poděl se s nimi o tuto příležitost změnit svůj život. Ještě nikdy nebyla vhodnější doba, než je DNES. Nabízíš služby nebo výrobky, které můžou jakkoliv obohatit jiné ženy? Aktivním partnerkám nabízíme podporu ve formě propagace zdarma na web stránkách projektu. Jistě i ty uvítáš zákaznice, které jsou finančně zajištěné a rády využijí tvoje služby a tak přispějí k rozvoji tvého osobního podnikání.

6 „BOHATÁ ŽENA“ Kim Kiyosaki Vezměte svou finanční budoucnost do vlastních rukou ! Život nám všem přináší neočekávané a nevítané změny. Bez ohledu na to odkud pocházíte,jaké máte vzdělání, kolik peněz právě máte nebo jaké jsou vaše případné výmluvy, vám tahle kniha ukáže, jakou odvahu je třeba projevit při změně svého života ! Jak lépe se něco naučíte než prostřednictvím zkušeností ? První krok bývá většinou nejtěžší. Ovládnutím své finanční budoucnosti naleznete sebedůvěru, která vám pomůže ve všech oblastech života. A díky většímu sebevědomí zjistíte, jak být svobodná a jak můžete dělat a mít vše, co chcete. Pravá podstata toho o co v této knize jde je nebýt závislé na tom, že se o nás někdo postará – muž, rodina, společnost nebo vláda.“ V průběhu dějin se od žen očekávalo a byly vedeny k tomu, aby byly finančně závislé na někom jiném, pokud mají být nějak zabezpečeny. Ocitnout se dnes v této pozici může být dost nebezpečné. Teď je naprosto jiná doba. OKG i projekt BŽ nám k tomu dává velkou příležitost – nebýt finančně závislá !

7 Jestliže se rozhodnete pro finanční nezávislost, pak volíte dlouhodobou svobodu oproti krátkodobému pohodlí. Vybíráte si tu těžší cestu – cestu, ze které už mnoho žen sešlo – abyste však následně vstoupily na snazší a přínosnou cestu v budoucnosti. Jsem přesvědčena o tom, že každá žena, která se rozhodne převzít vládu na svým finančním životem, dosáhne úspěchu. A ženám se to daří každý den. Získáte tím dva největší dary na světě – vyšší sebevědomí a čas, který můžete trávit tak, jak opravdu chcete. Strach nás může varovat před situacemi ohrožujícími život, ale může i zabíjet – zabíjet sny, příležitost, náš vlastní osobní růst a nadšení, prostě prožívání života naplno.

8 HOVORY S BOHEM neobvyklý dialog Neale Donald Walsch Život je tvůrčí činnost, nikoli objevování ! Nežijete každý den proto, abyste objevovali, co vám život přinese, ale proto, abyste jej tvořili. V každém okamžiku tvoříte svou realitu, pravděpodobně aniž si to uvědomujete. Řeknu vám proč tomu tak je: 1. Stvořil jsem vás k obrazu svému 2. Bůh je stvořitel 3. Jste tři bytosti v jedné. Tyto tři aspekty bytí můžete nazývat, jak chcete:Otec, Syn a Duch svatý. Mysl, tělo a duch. Nadvědomí, vědomí a podvědomí. 4. Tvůrčí akt je proces, který vychází z těchto tří částí vašeho těla. Jinými slovy tvoříte na třech úrovních. K tomu máte tři nástroje: myšlenku, slovo a čin. 5. Každý tvůrčí akt začíná myšlenkou. Každý tvůrčí akt pak přechází ke slovu. Každý tvůrčí akt je naplněn v činu. 6. To, o čem přemýšlíte, ale o čem nemluvíte, tvoří na jedné úrovni. To, o čem přemýšlíte a mluvíte, tvoří na další úrovni. To, o čem přemýšlíte, mluvíte a co děláte, se projeví ve vaší realitě. 7. Myslit, mluvit a dělat něco, čemu nevěříte, je nemožné. Proto musí tvůrčí činnost zahrnovat víru, nebo vědění. To je absolutní víra. Je to víc než naděje. Proto činnost vždy zahrnuje vědění. Je to naprostá jistota, naprosté přijetí něčeho.

9 8. Toto místo vědění je místem intenzivní a neuvěřitelné vděčnosti. Je to vděčnost předem. A to je pravděpodobně hlavním klíčem k jakékoli tvůrčí činnost: být vděčný předem. Takový přístup je nejen omlouván, ale i povzbuzován. Je nepochybnou známkou mistrovství. Všichni Mistři vědí předem, že skutek byl učiněn. 9. Uctívejte všechno, co jste vytvořili. Odmítnout jakoukoli část je totéž jako odmítnout část sebe. Buďte vděční za všechno, co jste vytvořili. Neodsuzujte to, neboť byste odsoudili sami sebe. 10.Zjistíte-li, že se vám nelíbí něco z toho, co jste vytvořili, žehnejte tomu a změňte to. Učiňte novou realitu. Přemýšlejte o nové myšlence. Vyslovte nové slovo. Udělejte něco nového. Udělejte to nádherně a lidé vás budou následovat. Požádejte je o to:Řekněte:“ Já jsem Život a Cesta, následujte mě.“ Váš život se „rozběhne“, jakmile o něm začnete jasně přemýšlet. Přemýšlejte o tom, čím chcete být, co chcete dělat a mít. Přemýšlejte o tom často, dokud vám to nebude jasné. A až vám to bude jasné, nepřemýšlejte o ničem jiném. Nepřemýšlejte o žádných jiných možnostech. Zbavte se negativních myšlenek. Zbavte se pesimismu. Zbavte se pochybností. Zažeňte všechny obavy. Ukázněte svou mysl, aby se soustředila jen na původní tvůrčí myšlenku. První krokem je naučit si uvědomovat své myšlenky, přemýšlet o tom o čem přemýšlíte ! Když se přistihnete při něčem negativním – začněte přemýšlet znovu !

10


Stáhnout ppt "BOHATÁ Ž ENA V životě můžete získat, co chcete, stačí jen pomoci dostatečnému počtu ostatních, aby získali, co chtějí oni. Zig Ziglar, americký spisovatel."

Podobné prezentace


Reklamy Google