Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FunWorld Váš svět zábavy. Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FunWorld Váš svět zábavy. Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji."— Transkript prezentace:

1 FunWorld Váš svět zábavy

2 Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji. A to se týká dokonce i zábavy. Proto mě napadlo zkusit to všechno ještě zjednodušit.

3 Co to vlastně je? Projekt FunWorld by měl sloužit jako stránka sdružující různé druhy zábavy. Vše na jednom místě.

4 Co to teda znamená a jak to funguje? Dnes už existují různé odborné stránky na vše. Jsou stránky které vám sdělí který produkt je v kurzu. Další vám na něj poskytne recenzi. Další poskytne srovnání. A ta poslední poradí kde produkt koupit. FunWorld všechny tyto kroky sjednotí do jednoho.

5 Jaká témata tedy zahrnuje? 1-Filmy 2-Seriály 3-Hry 4-Zahrada 5-Hobby 6-Články 7-FunWorld Club

6 Orientace na stránce Orientace je velice jednoduchá. Každá kategorie má vlastní sekci. Do této sekce se dostanete kliknutím na barevně odlišenou záložku s popisem na horní části stránky.

7 Kategorie - Filmy Filmy ke stažení Recenze, hodnocení a doporučení filmů v kinech.

8 Fungování kategorie -Filmy V této kategorii najdete vždy 5 filmů od každé kategorie Novinky, Akční, Komedie, Fantasy, XXX, atd. Těchto 5 filmů se bude každých 7 nebo 14 dní měnit. Dále se také budou konat festivaly pro určené filmové série, herce atd. Předpokládaný zdroj Ulož.to

9 - Seriály Seriály V této kategorii budou návštěvníkům nabídnuty seriály všeho druhu. Formou hypertextových odkazů. V této formě seriály nezaberou žádné místo ale budou návštěvníkům nadosah.

10 -Hry V této kategorii najdete- Které hry se momentálně hrají. Které jsou očekávány. Kdy vyjdou kolik budou stát, kde je nejlépe koupit. Najdete zde také Youtube kanál. Uvidíte Let's play videa a návody.

11 -Zahrada Pěstování Pálivé Papričky Jak pěstovat? Různé druhy, barvy, původ. Jak zpracovat? Předpokládaný partner : semínka-chilli.cz

12 -Zahrada Pěstování Konopí Jak pěstovat? Různé druhy, barvy, původ. Jak zpracovat? Výroba masti, tinktury, čaje atd.

13 -Hobby Návody na výrobu, úpravu a zpracování čehokoliv, pouze za použití běžného nářadí. Nářadí Kostýmy Modely atd.

14 -Články Na naší stránce také naleznete velké množství článků jak z produkce naší tak i dalších zajímavých stránek.

15 -FunWorld Club Funkce komunitní služby. Pro členy a návštěvníky FunWorld. Služba umožňující soukromou komunikaci mezi členy clubu. Jako člena clubu vás také budeme formou emailu informovat o tom co nového bylo na web přidáno.

16 Co dalšího Club nabízí? Co třeba FunWorld Game Tým Jak na to ? Hrajete nějakou multiplayerovou hru a už ji nechcete hrát samy? Dejte nám vědět a my se k vám možná přidáme.

17 A co když už svůj tým mám? Už máte tým ale pořád máte nějaké volné místo. Dejte nám vědět a možná někdo z nás bude mít zájem se k vám přidat.

18 Co musím udělat pro členství? Vyplnit jednoduchý formulář Potřebujeme: Jméno Kontakt – nejlépe email který aktivně navštěvujete A něco o vás – proč chcete být členem klubu

19 Chcete nám pomoct? Možností jak nám pomoct je dost. Např. Pomoc finanční Osobní dar – Pokud by jste nás chtěly podpořit tato volba je pro jednotlivce nejlepší. Doporučte nás pro reklamu- Znáte někoho kdo by u nás mohl mít reklamu, doporučte nás.

20 Přiložte ruku k dílu Chcete se podílet na FunWorld Můžete nám pomoct jako : IT Programátor Redaktor (psaní článků) Propagátor ( rozšiřování povědomí o naší stránce ) A další užitečné funkce

21 Pravidla a Ochrana V této kategorii se dozvíte že : Veškeré zde umístěné soubory jsou určeny pouze k (jednorázovému) osobnímu použití návštěvníku stránky FunWorld. Nejsme tedy zodpovědní za jakékoliv zneužití, další šíření nebo opětovné použití. Články zde umístěné jsou chápány jako majetek stránky. Pro manipulaci s nimi a jejich další šíření prosím kontaktujte majitele stránky FunWorld. Pokud tak neučiníte a neuvedete alespoň zdroj z kterého článek nebo jiný material pochází, bude vaše jednání chápáno jako krádež a budou z toho vyvedeny odpovídající důsledky. Články a návody zde umístěné mají pouze teoretickou a naučnou povahu. Jejich případná realizace spadá pod vaši zodpovědnost. Pokud je některá oblast stránky podmíněna věkovou hranicí, jste jakožto návštěvníci povinní tuto hranici respektovat. Pokud tak neučiníte a vaše jednání bude odhaleno budou proti němu podniknuty nezbytné kroky. Pokud porušíte některé z těchto pravidel neúmyslně nebude to mít žádný vliv na následky které budou z vašeho jednání vyvozovány. Jelikož každý návštěvník má povinnost si tyto pravidla přečíst.


Stáhnout ppt "FunWorld Váš svět zábavy. Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji."

Podobné prezentace


Reklamy Google