Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a."— Transkript prezentace:

1 BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a partneři projektu, a nemůže být za žádných okolností považován za oficiální vyjádření postojů Evropské komise.

2 ADRESA WWW.BEATBULLYING.ORG PŮVOD: UK – téměř 10 let fungování; tisíce mentorů 2013+2014 – lokalizace do dalších 7 Evropských zemí: Španělsko, Itálie, Portugalsko, Polsko, Rumunsko, Řecko, ČR Cíl: 200 mentorů v České republice PŮVOD: UK – téměř 10 let fungování; tisíce mentorů 2013+2014 – lokalizace do dalších 7 Evropských zemí: Španělsko, Itálie, Portugalsko, Polsko, Rumunsko, Řecko, ČR Cíl: 200 mentorů v České republice Anonymní virtuální online mentoring Mentoring tváří v tvář ve školách Peer-to-peer mentoring Odborné anonymní konzultace s psychologem Kontinuální komunikace. Komunita. Anonymní virtuální online mentoring Mentoring tváří v tvář ve školách Peer-to-peer mentoring Odborné anonymní konzultace s psychologem Kontinuální komunikace. Komunita.

3 KDO JE ONLINE? UŽIVATELÉ MENTOŘI PSYCHOLOGOVÉ MODERÁTOŘI ŽIVOTNÍ MENTOŘI

4 FUNKCE PORADNA Vstup pouze pro registrované uživatele. Kdokoliv může zanechat dotaz nebo komentář. PŘÍMÝ KONTAKT NA MENTORA Možnost přímo napsat soukromou zprávu do pošty mentorovi. PŘÍMÝ KONTAKT NA PSYCHOLOGA Možnost přímo napsat soukromou zprávu do pošty psychologovi. NAHLÁŠENÍ UŽIVATELE PSYCHOLOGOVI Pokud mám pocit, že někdo z uživatelů potřebuje radu psychologa nebo má vážné potíže. NOVINKY: Český BB tým sdílí aktuality o probíhajících školeních, přípravách a dalších událostech. CHAT „Veřejný“ – vidí ho všichni registrovaní uživatelé. Monitorován moderátorem a psychologem. „Soukromý“ – vidí pouze účastníci konverzace. Zde probíhá komunikace mezi mentorem a tím, komu radí, tzv. „mentoring session“. BLOG Každý registrovaný uživatel může blogovat (přístupné přes osobní profil). Uživatel vybírá, zda se blog zobrazí na titulní straně, nebo ne. ZPRÁVY: Veškeré aktuality o všem, co se týká šikany, kyberšikany a bezpečnosti dětí. KDO JE PRÁVĚ ONLINE Barva kroužku za ikonkou indikuje „roli“ uživatele (mentor/ moderátor/ psycholog/ živ. mentor/ uživatel). Role přiděluje administrátor webu.

5 FUNKCE OSOBNÍ PROFIL Informace o uživateli – sám vyplní, co o sobě chce říct. PŘIZPŮSOBENÍ: Volba vlastní ikonky. Nastavení statusu (aktivní, nepřítomen, vlastní) INFORMACE O TOM, JAK SE ZAPOJIT Jste aktivní a zajímáte se o dění kolem sebe? Chcete nám pocit v boji proti šikaně? Zde najdete informace.. INFORMACE PRO DOSPĚLÉ Informace pro rodiče, učitele, odborníky a širokou veřejnost INFORMACE PRO DĚTI Jak se chovat bezpečně na internetu. Jak se chovat bezpečně mimo internet. Jak používat stránku BeatBullying. SOUKROMÉ ZPRÁVY - POŠTTA Obdoba e-mailové schránky S výjimkou chatu a soukromých zpráv se veškerý uživateli generovaný obsah objeví na stránce až poté, co ho zkontroluje a potvrdí vyškolený moderátor.

6 A jak se můžu stát mentorem? To je jednoduché. Napiš nám o tom! Domluvíme se s tvojí školou, a když to bude možné, přijedeme k vám na dva dny. První den tě naučíme něco víc o šikaně a o tom, jak ostatním radit tváří v tvář. Druhý den tě naučíme, jak profesionálně pracovat se stránkou beatbullying.org I kdyby ses nakonec nestal mentorem, dva dny s námi tě toho hodně naučí o šikaně a o tom, jak se ostatní cítí.

7 DĚKUJEME ZA POZORNOST. UVIDÍME SE NA WWW.BEATBULLYING.ORG!!! WWW.BEATBULLYING.ORG

8 Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a partneři projektu, a nemůže být za žádných okolností považován za oficiální vyjádření postojů Evropské komise. Kontakt: Komunikujeme.os@gmail.com +420 777 263 731 www.komunikujeme.eu Prezentaci vytvořila Zuzana Brotánková brotankova.komunikujeme.os@gmail.com


Stáhnout ppt "BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a."

Podobné prezentace


Reklamy Google