Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představení filmu:. Grave Encounters – setkání se smrtí  Film vypráví o skupině lidí,kteří se zabývají paranormálními jevy.A tak není divu,že je to táhne.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představení filmu:. Grave Encounters – setkání se smrtí  Film vypráví o skupině lidí,kteří se zabývají paranormálními jevy.A tak není divu,že je to táhne."— Transkript prezentace:

1 Představení filmu:

2 Grave Encounters – setkání se smrtí  Film vypráví o skupině lidí,kteří se zabývají paranormálními jevy.A tak není divu,že je to táhne do staré psychiatrické léčebny.

3 Tým vyšetřovatelů:

4 Collingwoodská psychiatrická léčebna  V letech 1895-1960 byla domovem pro více než 80 000 duševně nemocných lidí.Nemocnice se stala nejslavnější díky riskantním operacím mozku.Po zavření ústavu v roce 1963 se objevily zprávy o přízracích a nevysvětlitelných jevech,někdy byl hlášen i šílený smích.

5  Jednoho dne se vyšetřovatelé sejdou a nechají se zamknout do léčebny domovníkem.Začínají slyšet zvláštní zvuky a vidí různé jevy,které zaznamenávají na kamery a diktafony.Nejdříve jsou nadšeni,protože za nahrávky mohou dostat miliony…

6 Pokračování:  Poté se ale ztratí jeden z vyšetřovatelů a ostatní začínají tušit,že v budově nejsou sami.

7 To už si můžete zjistit sami. Film si můžete pustit na www.kinotip.cz a nebo stáhnout na www.uloz.to.cz To už si můžete zjistit sami. Film si můžete pustit na www.kinotip.cz a nebo stáhnout na www.uloz.to.czwww.kinotip.czwww.uloz.to.czwww.kinotip.czwww.uloz.to.cz A jak celý film dopadne..?

8 Děkujeme za pozornost..! =) Naty a Leni..


Stáhnout ppt "Představení filmu:. Grave Encounters – setkání se smrtí  Film vypráví o skupině lidí,kteří se zabývají paranormálními jevy.A tak není divu,že je to táhne."

Podobné prezentace


Reklamy Google