Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.3459 Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.3459 Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních."— Transkript prezentace:

1 Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.3459 Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Vzdělávání pro konkurenceschopnost č. výzvy 21, prior. osa 7.1. Počáteční vzdělávání Výuková oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_359 Ročník: 9. Sada: Informatika Druh: Samostatná práce Autor: Mgr. Jakub Machel Název: MS PP-Multimediální přístroje Anotace: Samostatná práce pro program MS PowerPoint zadává žákům úkol pro zopakování vkládání snímků a používání šablon, formátování písma, vkládání obrázků, tabulek a grafů Datum vytvoření: 11. 12. 2013 Datum ověření: 17. 12. 2013

2 MS Power Point Samostatná práce

3 Vytvoř prezentaci podle zadání, které se nachází na následujících snímcích. Prezentace bude obsahovat 6 snímků a bude se týkat moderních zařízení, která běžně využíváme v dnešní době. První snímek ve tvé prezentaci bude Úvodní snímek Vyber si libovolný návrh prezentace. Celá šablona prezentace je napsána v základním tvaru, vzhled, formát písma, velikost obrázků a další nastavení nastav podle svého uvážení. Postupuj podle zadání na následujících snímcích. U obrázků, které použiješ z internetu, nezapomeň uvést potřebné údaje pro jejich použití (citaci)

4 Technologie moderní doby Multimediální přístroje Snímek 1 Na první snímek vlož nadpis a podnadpis, vzhled uprav dle uvážení.

5 Multimediální přístroje Notebook - Netbook - Tablet - iPad - Smartphone - iPhone - Snímek 2 Dalším snímkem bude nadpis a obsah. Ke každému z uvedených přístrojů vlož vlastními slovy krátký popisek.

6 Snímek 3 - 8 Snímek 3 – 8 bude obsahovat stručné informace o jednotlivých přístrojích. ( 3 odrážky)Každý snímek bude obsahovat 2 obrázky s příslušným přístrojem. Nadpis bude příslušný přístroj.

7 Tabulkový přehled Snímek 9 Na snímku 9 bude vložená tabulka, která bude mít 6 řádků a 4 sloupce. Informace doplň do rozpracované tabulky PřístrojVybraný výrobcePořizovací cenaPoužívaný Software Notebook Netbook Tablet iPad Smartphone iPhone

8 Graf cen Snímek 10 Na posledním snímku bude vložen graf, který bude graficky zobrazovat rozdíl mezi cenami přístrojů ve tvé tabulce. Na poslední stránku uveď internetové odkazy na obrázky, které jsi použil do své prezentace

9 Zdroje: Archiv autora


Stáhnout ppt "Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.3459 Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních."

Podobné prezentace


Reklamy Google