Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I7- 17. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I7- 17. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I7- 17

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 7. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Úprava textového dokumentu Záleží v prvé řadě na tom, zda jde o námi vytvořený textový dokument či upravujeme již stávající dokument. Úpravy je vhodné dělat až v závěru, až je dokument celý napsán.

4 Co můžeme vše měnit ? Barvu, font a velikost písma, okraje, styl odstavců, zarámování, vzhled stránky – řádkování, záhlaví, zápatí, čísla stránek, atd.

5 Úkol : Vytvoř text – moje oblíbené zvíře – o rozsahu 15 řádků a použij nejméně 6 různých změn jeho nastavení.


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I7- 17. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"

Podobné prezentace


Reklamy Google