Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky."— Transkript prezentace:

1 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Vzdělávání členů OHK Jablonec Úplný název projektu: Zvýšení adaptability zaměstnanců členských firem Okresní hospodářské komory v Jablonci nad Nisou a zaměstnanců partnera pracujících v odvětví cestovního ruchu reg.č. CZ.1.04/1.1.06/52.00098

2 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Realizační tým projektu – personální změny Projektový manažer Ing. Oskar Mužíček Finanční manažerka Anna Radovská Koordinátorka - administrátorka Ing. Jitka Kořínková Projektový manažer Bc. Radek Drašnar Koordinátorka, specialistka vzdělávání Mgr. Kateřina Bartoňová Koordinátorka akcí Veronika Volná Koordinátor akcí partnera HK KHK PhDr. Čestmír Jung

3 Vítězem výběrového řízení je sdružení firem: Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Zastoupené zde přítomnými: PhDr. Eva Kořánová EDUCA – Vzdělávací centrum s.r.o. Mgr. Věra Růžičková Aperta, s.r.o. Ing. Alžběta Cedidlová, MBA Asociace hotelů a restaurací ČR a zástupci lektorského týmu Zastoupené zde přítomnými: PhDr. Eva Kořánová EDUCA – Vzdělávací centrum s.r.o. Mgr. Věra Růžičková Aperta, s.r.o. Ing. Alžběta Cedidlová, MBA Asociace hotelů a restaurací ČR a zástupci lektorského týmu

4 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Rozsah vzdělávacích aktivit v roce 2011

5 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Hotelnictví a gastronomie

6 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 14. – 15.11.2011 Lázně Bělohrad / Hotel. škola Turnov Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s. 21. – 22.11.2011 Hotelová škola Turnov Kurz určený pro kuchaře a kuchařky členských firem OHKJ a KHK KH.

7 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 28. – 29.11.2011 Hotelová škola Turnov Kurz určený pro kuchaře a kuchařky členských firem OHKJ a KHK KH. v týdnu 12. – 15.12.2011 Lázně Bělohrad / Hotel. škola Turnov Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s.

8 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Regionální cestovní ruch (workshopy)

9 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Kurz určený všem zájemcům z řad managementu a obslužného personálu zapojených členských firem OHKJ a KHK KH.

10 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Kurz určený všem zájemcům z řad managementu a obslužného personálu zapojených členských firem OHKJ a KHK KH.

11 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s. Pro ostatní členské subjekty bude tento kurz otevřen v 1. čtvrtletí roku 2012.

12 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Právní a podnikatelské minimum

13 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 20.10.2011 Lázně Bělohrad Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s. 1.11.2011Jablonec nad Nisou Kurz určený pro management a vedoucí pracovníky členských firem OHKJ a KHK HK.

14 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Manažerské a ekonomické dovednosti

15 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 25.10.2011 Jablonec nad Nisou Kurz určený pro management a vedoucí pracovníky členských firem OHKJ a KHK HK.

16 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 27.10.2011 Lázně Bělohrad Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s. Pro ostatní členské subjekty bude tento kurz otevřen v 1. čtvrtletí roku 2012.

17 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Komunikační a obchodní dovednosti

18 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 9.11.2011Jablonec nad Nisou Kurz určený zaměstnance členských firem OHKJ a KHK HK.

19 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 7.11.2011 Jablonec nad Nisou Kurz určený zaměstnance členských firem OHKJ a KHK HK. 7.11.2011 Lázně Bělohrad Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s. 13.12.2011 Kosmonosy Kurz vyhrazen pro zaměstnance hotelu Galatea.

20 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 31.10.2011Lázně Bělohrad Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s. Pro ostatní členské subjekty bude tento kurz otevřen v 1. čtvrtletí roku 2012.

21 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. IT vzdělávání

22 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 5. – 6.12.2011Jablonec nad Nisou Kurz určený zaměstnance členských firem OHKJ a KHK HK. 7. – 8.12.2011 Lázně Bělohrad Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s.

23 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Jazykové vzdělávání

24 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Předpokládané zahájení prezenčních jazykových kurzů v lednu 2012, začátečnické skupiny možná dříve. Budete včas informováni.

25 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Kde zjistit bližší informace a jak se přihlásit do kurzů

26 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Základní informace o projektu Aktuality Vzdělávací kurzy –Členění dle programů –Detailní informace k jednotlivým kurzům: časová dotace, obsah, metody výuky vhodné vstupní znalosti, výstupní znalosti, výukové materiály Akce - kalendář projektových akcí, bude doplňováno, rozšířeno o možnost přímé registrace Zapojené subjekty – přehled firem zapojených do projektu Dokumenty ke stažení – vše důležité umístíme na web Další obvyklé sekce – Fotogalerie, Napsali o nás / Pro média, Kontakty… Projektové internetové stránky www.vzdelavaniohkjablonec.cz www.vzdelavaniohkjablonec.cz

27 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. REGISTRACE DO KURZŮ Pravidla: 1.Do kurzů se registrujte s dostatečným předstihem, ideálně 1 měsíc před plánovaným termínem školení, minimálně však 14 dní předem. 2.K registraci do kurzů používejte přihlašovací formulář. Tištěný formulář- vyplňujte čitelně a úplně Elektronický formulář – ke stažení na www, rozeslán e-mailem On-line formulář – registrace přímo na projektovém webu 3.V případě, že jste nuceni svoji registraci do kurzu zrušit, oznamte tuto skutečnost koordinátorům co nejdříve, nejdéle 14 dní před termínem školení. 4.Pozdější stornování účasti (13 a méně dní před školením) akceptujeme pouze pokud evidujeme náhradní zájemce o daný kurz.

28 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. PŘIHLASTE SE CO NEJDŘÍVE!!! Kapacita kurzů je omezena, maximální počet účastníků ve skupině je 15 osob. Rozhoduje rychlost registrace. Pokud už teď víte, které kurzy z nabídky chcete absolvovat, můžete se do nich zaregistrovat IHNED. Vyplňte přihlášku ručně a odevzdejte nám ji před odchodem. Děkujeme.

29 Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Kontaktní osoby: Ing Oskar Mužíček – ředitel OHK, projektový manažer muzicek@ohkjablonec.czmuzicek@ohkjablonec.cz, tel.: 721 114 344 Bc. Radek Drašnar - projektový manažer radek.drasnar@email.cz radek.drasnar@email.cz Mgr. Kateřina Bartoňová - koordinátorka akcí, specialistka vzdělávání bartonova@mostkevzdelani.eu, tel.: 736 646 031 bartonova@mostkevzdelani.eu Veronika Volná - koordinátorka akcí volna.veronika@centrum.cz volna.veronika@centrum.cz UNIVERZÁLNÍ E-MAIL PROJEKTU: esf@ohkjablonec.cz esf@ohkjablonec.cz Děkujeme za pozornost.


Stáhnout ppt "Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky."

Podobné prezentace


Reklamy Google