Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś? Jmenuji se Kateřina Karlíková. My name is Katherine. Mam na imię.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś? Jmenuji se Kateřina Karlíková. My name is Katherine. Mam na imię."— Transkript prezentace:

1 To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś? Jmenuji se Kateřina Karlíková. My name is Katherine. Mam na imię Kasia. Je mi 10 let. I´ m 10 years old. Mam 10 lat. Jsem z Němčic. I´ m from Němčice. Jestem z Němčic. Mám ráda čtení. I like reading. Lubię czytać. Můj oblíbený předmět je angličtina. My favourite subject is English. Moim ulubionym przedmiotem jest jęz. angielski. Můj koníček je čtení. My hobby is reading. Moim hobby jest czytanie.

2 To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś? Nazywam się Blanka Michałowska. My name is Blanka. Jmenuji se Blanka. Mam 10 lat. I´ m 10 years old. Je mi 10 let. Jestem z Leśnicy. I´ m from Leśnica. Jsem z Lešnicy. Lubię malować. I like painting. Mám ráda malování. Moim ulubionym przedmiotem jest jęz. polski. My favourite subject is Polish. Můj oblíbený předmět je polština. Moim hobby jest pisanie wierszy. My hobby is writing poems. Můj koníček je psaní básní.

3 To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś? Jmenuji se Maxim Nováček. My name is Maxim Nováček. Mam na imię Maxim. Je mi 10 let. I´m ten. Mam 10 lat. Jsem z Němčic. I´m from Němčice. Jestem z Němčic. Mám rád fotbal. I´like football. Lubię pływać. Můj oblíbený předmět je matematika. My favourite subject is Math. Moim ulubionym przedmiotem jest matematyka. Můj koníček je fotbal. My hobby is football. Moim hobby jest piłka nożna.

4 Nazywam się Adam Omieciński. My name is Adam. Moje jméno je Adam. Mam 10 lat. I´ m 10 years old. Je mi deset. Jestem z Leśnicy. I´ m from Leśnica. Jsem z Lešnicy. Lubię czytać. I like reading. Já rád čtu. Moim ulubionym przedmiotem jest matematyka My favourite subject is Maths. Můj oblíbený předmět je matematika. Moim hobby jest piłka nożna. My hobby is football. Můj oblibený koníček je fotbal. To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś?

5 To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś?. Jmenuji se Tomáš Sršeň. My name is Thomas Sršeň. Mam na imię Tomáš. Je mi 10 let. I´m ten. Mam 10 lat. Jsem z Němčic. I´m from Němčice. Jestem z Němčic. Mám rád fotbal. I´like football. Lubię piłkę nożną Můj oblíbený předmět je matematika. My favourite suject is Math. Moim ulubionym przedmiotem jest matematyka. Můj koníček je fotbal. My hobby is football. Moim hobby jest piłka nożna.

6 Nazywam się Norbert Pakuła. My name is Norbert. Moje jméno je Norbert. Mam 11 lat. I´ m 11 years old. Mám 11 let. Jestem z Kwiatkowic. I´ m from Kwiatkowice. Jsem z Kwiatkowic. Lubię czytać. I like reading. Mám rád čtení. Moim ulubionym przedmiotem jest WF. My favourite subject is PE. Můj oblíbený předmět je tělocvik. Moim hobby jest piłka nożna. My hobby is football. Můj koníček je fotbal. To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś?

7 Jmenuji se Anička Lněničková. My name is Ann Lněničková. Mna imię Anička. Je mi 9 let. I´m nine. Mam 9 lat. Jsem z Člupku. I´m from Člupek. Jestem z Clupku. Mám ráda plavání. I like swimming. Lubię pływanie. Můj oblíbený předmět je tělesná výchova. My favourite subject is PE. Moim ulubionym przedmiotem jest WF. Můj koníček je běhání. My hobby is running. Moje hobby to bieganie.

8 Nazywam się Natalia Błaszczyk. My name is Natalia. Jmenuji se Natalie. Mam 10 lat. I´ m 10 years old. Je mi 10 let. Jestem z Piorunówka. I´ m from Piorunówek. Jsem z Piorunowek. Lubię tańczyć. I like dancing. Mám ráda tancování. Moim ulubionym przedmiotem jest jęz. polski. My favourite subject is Polish. Můj oblíbený předmět je polština. Moim hobby jest śpiewanie. My hobby is singing. Mým koníčkem je zpívání. To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś?

9 Jmenuji se Eliška Javůrková. My name is Eliška Javůrková. Mam na imię Eliška. Je mi 9 let. I´m nine. Mam 9 lat. Jsem z Němčic. I´m from Němčice. Jestem z Němčic. Mám ráda malování. I like drawing. Lubię rysować. Můj oblíbený předmět je matematika. My favourite subject is Math. Moim ulubionym przedmiotem jest matematyka. Můj koníček je fotbal. My hobby is football. Moim hobby jest piłka nożna.

10 Nazywam się Kinga Stańczak. My name is Kinga. Moje jméno je Kinga. Mam 11 lat. I´ m 11 years old. Je mi 11 let. Jestem z Wodzierad. I´ m from Wodzierady. Jsem z Wodzierad. Lubię malować. I like painting. Mám ráda malování. Moim ulubionym przedmiotem jest plastyka. My favourite subject is Art. Můj oblíbený předmět je kreslení. Moim hobby jest gra na trąbce. My hobby is playing trumpet. Mým koníčkem je hra na trubku. To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś?

11 Jmenuji se Honza Havla. My name is John Havla. Mam na imię Honza. Je mi 9 let. I´m nine. Mam 9 lat. Jsem z Němčic. I´m from Němčice. Jestem z Němčic. Mám rád fotbal. I like football. Lubię piłkę nożną. Můj oblíbený předmět je matematika. My favourite subject is Math. Moim ulubionym przedmiotem jest matematyka. Můj koníček je fotbal. My hobby is football. Moim hobby jest piłka nożna.

12 Nazywam się Dawid Zientala. My name is Dawid. Jmenuji se David. Mam 10 lat. I´ m 10 years old. Je mi 10 let. Jestem z Kwiatkowic. I´ m from Kwiatkowice. Jsem z Kwiatkowic. Lubię majsterkować. I like repairing things. Mám rád opravování věcí. Moim ulubionym przedmiotem jest WF. My favourite subject is PE. Můj oblíbený předmět je tělocvik. Moim hobby jest zbieranie grzybów. My hobby is picking mushrooms. Rád sbírám houby. To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś?

13 Jmenuji se Jirka Lněnička. My name is George Lněnička. Mam na imię Jirka. Je mi 9 let. I´m nine. Mam 9 lat. Jsem ze Člupku. I´m from Člupek. Jestem z Clupku. Mám rád lední hokej. I like ice-hockey. Lubię hokej na lodzie. Můj oblíbený předmět je matematika. My favourite subject is Math. Moim ulubionym przedmiotem jest matematyka. Můj koníček je fotbal. My hobby is football. Moim hobby jest piłka nożna.

14 Nazywam się Szymon Kołodziejczak. My name is Szymon. Jmenuji se Šimon. Mam 10 lat. I´ m 10 years old. Je mi deset let. Jestem z Leśnicy. I´ m from Leśnica. Jsem z Lešnicy. Lubię piłkę nożną. I like football. Mám rád fotbal. Moim ulubionym przedmiotem jest WF. My favourite subject is PE. Mů oblíbený předmět je tělocvik. Moim hobby jest tenis stołowy. My hobby is table tennis. Mým koníčkem je stolní tenis. To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś?

15 Jmenuji se Míša Stránská. My name is Michaela Stránska. Mam na imię Míša. Je mi 10 let. I‘m ten. Mam 10 lat. Jsem z Němčic. I‘m from Němčice. Jestem z Němčic. Mám ráda plavání. I like swimming. Lubię pływanie. Můj oblíbený předmět je matematika. My favourite subject is Maths.. Moim ulubionym przedmiotem jest matematyka. Můj koníček je bruslení. My hobby is skating. Moim hobby jest jazda na łyżwach.

16 Nazywam się Oliwia Wilczyńska. My name is Oliwia. Jmenuji se Olivie. Mam 10 lat. I´ m 10 years old. Je mi 10 let. Jestem z Wrząsawy. I´ m from Wrząsawa. Jsem z Varšavy. Lubię siatkówkę. I like volleyball. Mám ráda volejbal. Moim ulubionym przedmiotem jest plastyka. My favourite subject is Art. Můj oblíbený předmět je výtvarka. Moim hobby jest gotowanie. My hobby is cooking. Můj koníček je vaření. To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś?

17 Jmenuji se Kuba Chochola. My name is Jacob Chochola. Mam na imię Kuba. Je mi 10 let. I‘m ten. Mam 10 lat. Jsem z Němčic. I‘m from Němčice. Jestem z Němčic. Mám rád fotbal. I like football. Lubię piłkę nożną. Moje oblíbené předměty jsou matematika a tělesná výchova. My favourite subjects are P.E and Maths. Moimi ulubionymi przedmiotami są WF i matematyka. Můj koníček je šermování. My hobby is fencing. Moim hobby jest szermierka.

18 Nazywam się Olaf Jędryka-Maciaszek My name is Olaf. Jmenuji se Olaf. Mam 11 lat. I´ m 11 years old. Je mi 11 let. Jestem z Leśnicy. I´ m from Leśnica. Jsem z Lešnicy. Lubię tenis stołowy. I like table tennis. Mám rád stolní tenis. Moim ulubionym przedmiotem jest WF. My favourite subject is PE. Můj oblíbený předmět je tělocvik Moim hobby jest piłka nożna. My hobby is football. Mým koníčkem je fotbal. To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś?


Stáhnout ppt "To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś? Jmenuji se Kateřina Karlíková. My name is Katherine. Mam na imię."

Podobné prezentace


Reklamy Google