Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kdo chybí? Kdo je nemocný? Kdo má hlad? Kdo má žízeň? Kdo je unavený? Kdo je šťastný? Kdo je ospalý? Kdo je chytrý? Kdo je zábavný? Kdo je líný? Who is.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kdo chybí? Kdo je nemocný? Kdo má hlad? Kdo má žízeň? Kdo je unavený? Kdo je šťastný? Kdo je ospalý? Kdo je chytrý? Kdo je zábavný? Kdo je líný? Who is."— Transkript prezentace:

1 Kdo chybí? Kdo je nemocný? Kdo má hlad? Kdo má žízeň? Kdo je unavený? Kdo je šťastný? Kdo je ospalý? Kdo je chytrý? Kdo je zábavný? Kdo je líný? Who is absent? Who is ill? Who is hungry? Who is thirsty? Who is tired? Who is happy? Who is sleepy? Who is clever? Who is funny? Who is lazy?

2 Kdo je doma? Kdo je na zahradě? Kdo je ve škole? Kdo je v práci? Kdo je za dveřmi? Kdo je u stolu? Kdo je u okna? Kdo je na chodbě? Kdo je ve třídě? Kdo je v tělocvičně? Who is at home? Who is in the garden? Who is at school? Who is at work? Who is behind the door? Who is at the table? Who is at the window? Who is in the hall? Who is in the classroom? Who is in the gym?

3 Kdo je dobrý v matematice? Kdo se zajímá o historii? Kdo je dobrý v angličtině? Kdo se zajímá o zeměpis? Kdo je dobrý ve fyzice? Kdo se zajímá o astronomii? Kdo je dobrý v plavání? Kdo se zajímá o módu? Kdo je dobrý na malování? Kdo se zajímá o umění? Who is good at maths? Who is interested in history? Who is good at English? Who is interested in geography? Who is good at physics? Who is interested in astronomy? Who is good at swimming? Who is interested in fashion? Who is good at painting? Who is interested in art?

4 Kdo má bratra? Kdo má sestru? Kdo má tetu v Praze? Kdo má červené auto? Kdo má křečka? Kdo má psa? Kdo má přátele ve Francii? Kdo má doma piano? Kdo má sestřenici / bratrance? Kdo má prarodiče na vesnici? Who has got a brother? Who has got a sister? Who has got an aunt in Prague? Who has got a red car? Who has got a hamster? Who has got a dog? Who has got friends in France? Who has got a piano at home? Who has got a cousin? Who has got grandparents in the village?

5 Kdo umí plavat? Kdo neumí bruslit Kdo umí hrát tenis? Kdo neumí lyžovat? Kdo umí francouzsky? Kdo neumí vařit? Kdo umí poslat e-mail? Kdo neumí zpívat? Kdo umí říci abecedu? Kdo neumí jezdit na kole? Who can swim? Who can't skate? Who can play tennis? Who can't ski? Who can speak French? Who can't cook? Who can send an e-mail? Who can't sing? Who can say the alphabet? Who can't ride a bike?

6 Kdo je tvůj oblíbený herec? Kdo je tvoje obl. herečka? Kdo je tvůj obl. zpěvák? Kdo je tvůj obl. sportovec? Kdo je tvoje obl. sportovkyně? Kdo je tvůj obl. učitel? Kdo je tvůj obl. hrdina? Kdo je tvoje obl. hrdinka? Kdo je tvůj obl. spisovatel? Kdo je tvůj obl. komik? Who is your favourite actor? Who is your favourite actress? Who is your favourite singer? Who is your favourite sportsman? Who is your favourite sportswoman? Who is your favourite teacher? Who is your favourite hero? Who is your favourite heroine? Who is your favourite writer? Who is your favourite comedian?


Stáhnout ppt "Kdo chybí? Kdo je nemocný? Kdo má hlad? Kdo má žízeň? Kdo je unavený? Kdo je šťastný? Kdo je ospalý? Kdo je chytrý? Kdo je zábavný? Kdo je líný? Who is."

Podobné prezentace


Reklamy Google