Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: 22.04.2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: 22.04.2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková."— Transkript prezentace:

1 Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: 22.04.2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Tematický okruh: Volnočasové aktivity Téma: Koníčky, zájmy a sporty Metodický list/anotace: Prezentace určená pro opakování pomocí projekce PC nebo formou vytištění pracovního listu s následnou kontrolou. Vhodné k procvičování a doplnění příslušné slovní zásoby.

2 Name these sports

3 Solution speed skating baseball snowboarding biathlon ice hockey ski jumping

4 What sports…? doplaygo for judobasketballroller blading karatevolleyballskateboarding golftennisskiing …do you do? …do you play? …do you go for?

5 Name these hobbies

6 Solution cycling listening to music dancing fishing gardening playing cards

7 Answer these questions What do you do in your free time?  I often do…  I have never played…  I always go… Do you know any football or ice hockey clubs? Who is your favourite sportsman/sportswoman? And why? What do these people do?  Tomáš Berdych  Martina Sáblíková  Šárka Záhrobská  Petr Čech  Ondřej Pavelec

8 Solution - possibilities What do you do in your free time?  I often do…karate.  I have never played…golf.  I always go…swimming. Do you know any football or ice hockey clubs?  I know our football team SK Dynamo České Budějovice. Who is your favourite sportsman/sportswoman? And why?  I‘m a Roger Federer‘s fan. I love watching tennis. What do these people do?  Tomáš Berdych – a tennis player.  Martina Sáblíková – a speed skater.  Šárka Záhrobská – a skier.  Petr Čech – a goalkeeper.  Ondřej Pavelec – an ice hockey goalkeeper.

9 Citace: Zdroj obrázků: MS Office, Verze: 14.0.6129.5000 (64bitová verze)


Stáhnout ppt "Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: 22.04.2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková."

Podobné prezentace


Reklamy Google