Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_299 Ročník: 2.
Vzdělávací obor: 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Nauka o výživě Tematický okruh: Maso. Téma: Dělení a jakostní třídy skopového masa Jméno autora: Roman Rumler Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – žáci se naučí a upevní si základní poznatky o rozdělení a jakosti skopového masa…
2
Dělení skopového masa Kýta s kostí Hřbet – cemr Plec Zakrčí – šrůtka
Pupek Hrudí Krk Kolínka obrázek č. 1 l
3
I.Jakostní třída Skopová kýta Skopový hřbet Obrázek č. 2 obrázek č. 3
/
4
II. Jakostní třída Skopová plec Skopový krk Obrázek č obrázek č. 5
5
III. Jakostní třída Skopový bok Skopové hrudí skopový kolínka
Obrázek č obrázek č. 7 skopový kolínka obrázek č. 8 .
6
VY_32_INOVACE_NAV_299_pracovní_list
_______________ Doplň názvy mas: __________________ ______________ __________ ______________ l
7
VY_32_INOVACE_NAV_299_pracovní_list_řešení
Kýta s kostí Doplň názvy mas: Hřbet – cemr Plec Zakrčí – šrůtka Pupek Hrudí Krk Kolínka l
8
Použité zdroje. %C3%A9_maso Obrázky č. 1 – 8 : Obrázky stažený 9. listopadu 2012
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.