Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME 1. NA PODÁVÁNÍ TEPLÝCH NÁPOJŮ 2. NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ 3. NA SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ Bc. Daniel Vančura
2
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ TEPLÝCH NÁPOJŮ
šálky a podšálky na kávu na kakao na čokoládu na moka kávu na čaj
3
konvice a konvičky velké konvice na teplé nápoje na čaj
- 1,25 – 2 l – pro větší skupiny hostů, např. rodinné snídaně. nižší a širší, s víčkem, 0,2 a 0,4 l. na kávu vyšší a užší, s víčkem, 0,15 a 0,3 l. na mléko a smetanu - jedno a víceporcové.
4
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ NAPODÁVÁNÍ POKRMŮ
TALÍŘE KLUBOVÝ (DO 30 CM) DĚLENÝ JÍDELNÍ (MASOVÝ 25 CM) POLÉVKOVÝ (23 CM)
5
talířek na snídaňové doplňky
MÁSLOVÝ (8 CM) dezertní (19 cm) MOUČNÍKOVÝ PEČIVOVÝ, KUVÉRTOVÝ (17 CM)
6
OSTATNÍ PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ
teriny omáčníky PLOCHÉ MÍSY RŮZNÝCH TVARŮ hluboké mísy na ovoce, saláty
7
misky na kompoty a saláty
cukřenky bujón šálky polévkové misky
8
· skladujeme ho v regálech, rozdělený podle druhu.
OŠETŘOVÁNÍ PORCELÁNOVÉHO INVENTÁŘE · porcelánový inventář myjeme teplou tekoucí vodou příslušnými čistícími prostředky; · skladujeme ho v regálech, rozdělený podle druhu.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.