Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilTerezie Žáková
2
„Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“ Technologie Ludmila Doležalová, č.139 3. ročník, tříletý obor Kuchař,Cukrář
3
Kynuté těsto Osnova: 1) charakteristika 2) rozdělení 3) suroviny 4) příprava
4
Charakteristika Kynuté těsto je světlé barvy, typické vůně po použitých surovinách, připravované na mnoho způsobů.
5
Rozdělení kynutého těsta podle tepelných úprav vaření pečení smažení
6
Základní suroviny na přípravu kynutého těsta
7
Doplňkové suroviny
8
Příprava kvásku
9
Dokončení výroby kynutého těsta
10
Ostatní přísady dle technologického postupu
12
Necháme nakynout
13
Tvarujeme
14
Povidlová náplň + ovoce
15
Maková, tvarohová náplň
16
Procvičení tématu Který kynutý moučník upravujeme vařením?
17
Který kynutý moučník připravujeme pečením?
19
Který kynutý moučník upravujeme smažením?
21
Děkuji za pozornost
22
Použitá literatura Receptury teplé kuchyně Technologie přípravy pokrmů www.Recepty zena.cz www.akc.cz www.vareni.cz www.Kulinarska dilna.cz
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.