Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilBlažena Janečková
1
Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech.
2
Skladba jídelního lístku mně vyhovuje. Uvařená jídla mně chutnají. Jsem spokojen(a) s nabídkou nápojů při obědě. Přístup personálu školní jídelny považuji za vhodný, přiměřený:
3
Vaše poznámky a připomínky z anketních lístků vařit pizzu, špagety, steaky apod. více sladkých jídel (palačinky s čokoládou, halušky…) více smažených ryb, řízků, sýrů více zeleniny méně hrášku, hub apod. někdy příliš slané polévky polévky slané málo nechutnalo uzené tofu se zeleninou a divokou rýží několik pochval: lepší jídelní lístky dobře se vaří žákům chutná
4
K Vašim poznámkám a připomínkám Za všechny návrhy a náměty děkujeme. Chápeme, že zdravější jídla, jako jsou ryby a luštěniny, žákům tolik nechutnají, ale vaříme dle stravovacích norem předepsaných pro školní stravování. Připravujeme i nová, zdravá jídla. Pokud žákům nechutnají, to stejné jim vařit nebudeme. Budeme se přihlížet k Vašim námětům a připomínkám v co nejširší možné míře, ovšem tak, abychom neporušily hygienické a stravovací zásady. Úkol pro nás – ještě více promyslet kombinaci jídel, aby byli žáci spokojeni. kolektiv ŠJ
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.