Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mgr. Karel FischerZáhlaví a zápatí1 Dokument ve Wordu si můžeme zobrazit ve dvou základních zobrazeních : a) Zobrazení NORMÁLNĚ b) Zobrazení ROZVRŽENÍ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mgr. Karel FischerZáhlaví a zápatí1 Dokument ve Wordu si můžeme zobrazit ve dvou základních zobrazeních : a) Zobrazení NORMÁLNĚ b) Zobrazení ROZVRŽENÍ."— Transkript prezentace:

1 Mgr. Karel FischerZáhlaví a zápatí1 Dokument ve Wordu si můžeme zobrazit ve dvou základních zobrazeních : a) Zobrazení NORMÁLNĚ b) Zobrazení ROZVRŽENÍ PŘI TISKU Provedu to : Zobrazit \ patřičné zobrazení Záhlaví a zápatí se používá v horní a dolní části stránky a to v případech : V záhlaví dopisů může být uvedena adresa a znak firmy V záhlaví dopisů může být uvedena adresa a znak firmy V záhlaví knih bývá uveden název knihy a autor V záhlaví knih bývá uveden název knihy a autor

2 Mgr. Karel FischerZáhlaví a zápatí2 Číslujete-li stránky, bývá to umístěno v záhlaví případně zápatí Číslujete-li stránky, bývá to umístěno v záhlaví případně zápatí Ve zprávách a vzkazech se v záhlaví či zápatí vyskytuje jméno autora, datum a čas a název dokumentu Ve zprávách a vzkazech se v záhlaví či zápatí vyskytuje jméno autora, datum a čas a název dokumentu Text záhlaví a zápatí nesmíme nikdy vložit do běžného dokumentu. Záhlaví a zápatí se neposouvá s textem a stačí ho vložit pouze jednou a pak s již objeví ve všech částech dokumentu.

3 Mgr. Karel FischerZáhlaví a zápatí3 Vložení záhlaví a zápatí 1. Zobrazit \ rozvržení při tisku 2. Zobrazit\ záhlaví a zápatí Záhlaví a zápatí je rozděleno do tří části mezi nimiž se pohybujeme pomocí klávesy TAB. Současně s ním se objeví dialogové okno s ikonami pomocí kterých vkládám do záhlaví a zápatí jednotlivé funkce.


Stáhnout ppt "Mgr. Karel FischerZáhlaví a zápatí1 Dokument ve Wordu si můžeme zobrazit ve dvou základních zobrazeních : a) Zobrazení NORMÁLNĚ b) Zobrazení ROZVRŽENÍ."

Podobné prezentace


Reklamy Google