Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Palmtopy Lucie Šebestová, 4.Z. Úvod n Series 3C - klasický palmtop, který vyhoví dobře jak pro organizaci času, evidenci a adres a jiných databází, tak.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Palmtopy Lucie Šebestová, 4.Z. Úvod n Series 3C - klasický palmtop, který vyhoví dobře jak pro organizaci času, evidenci a adres a jiných databází, tak."— Transkript prezentace:

1 Palmtopy Lucie Šebestová, 4.Z

2 Úvod n Series 3C - klasický palmtop, který vyhoví dobře jak pro organizaci času, evidenci a adres a jiných databází, tak i pro psaní kratších textů (dopis, faktura), práci s tabulkami apod. Lze ho bez jakých koliv doplňků požít i jako diktafon. Podporuje poměrně rozsáhle i komunikace: můžete odesílat faxy, pracovat s elektronickou poštou. Samozřejmostí je propojení s PC/Windows, výstup na tiskárny, infračervená komunikace. Obrazovka vyniká vysokým kontrastem a zorným úhlem. Předností Series 3c je také dlouhá doba práce na baterie - až 80 hod provozu (tj. asi 1 až 2 měsíce práce). “Trojková” řada je již dlouhou dobu nejúspěšnějším kapesním počítačem a přinesl Psionu více než 30% podíl na trhu.

3 Nově uvedená řada Series 5 nenahrazuje typ 3c, ale je spíše rozšířením nabídky směrem k náročnějším zákazníkům. Další výhodou v dnešní době poskytuje zabudovaný Infraport. Ten může sloužit ja ke spojení s notebookem, tiskárnou,ale především díky své skladnosti i s mobilními telefony. Pak se vám opravdu vejde mobilní kancelář za opasek nebo do kapsy.

4 Tento model sice neobsahuje Win CE, ale velmi kvalitní operační systém EPOC, jenž ale obsahuje jak Word (textový procesor), Data (jednoduchý databázový produkt), Agenda (pro plánování volného času), Calc (kalkulačka), Sheet (tabulkový procesor) Jotter (poznámový blok), pochopitelně s možností importu i exportu do běžných aplikací na PC, a plno jiných produktů jenž se dají zakoupit na přenosných paměťových kartách (až 4MB). Jsou to jak různé hry, tak i třeba mapa UK, různé slovníky, účetnictví, aj. Lze i připojit přes rozharní obyčejnou 3,5" 1.44MB mechaniku pružných disků (Fdd). Jedinou nevýhodou je asi kupovat pouze originální v Anglii vyrobené a tudíž dražší komponenty. Obyčejný zdroj na 220V stojí kolem 1.000,-Kč a kabel se softwarem pro připojení na PC se též vyhoupne přes 4.000,-Kč. Zato ale dostanete kvalitní zboží vyrobené v renomované firmě. Zato je možno všechny modely dostat buď s podporou českého jazyka nebo přímo v ČĚŠTINĚ.

5 PALM M515 organizer, 16MB, OS 4.1 CZ n Je určen pro nejnáročnější uživatele zn. Palm, jedná se o vylepšenou řadu m505, 515 má velice kontrasní displej, paměť 16MB. přístroj má rozšiřující slot SD/MMC, univerzální rozšiřovací konektor PALM, Vypínač, dioda pro tichý alarm, kontrastní display (65 tis. barev), hliník, Graffiti plocha, hardware tlačítka, pero, IrDA prt, konektor pro uchycení příslušenství, tlačítko HotSync, USB kolébka.

6 PALM ZIRE n levnější model, 2 MB (cca 1000 adres), IrDA port, PalmOS 4.1 (anglický, německý, francouzský, italský, španělský) v ROM, CPU Motorola Dragonball EZ 16 MHz, USB rozhranní (lze použít stávající USB nebo Serial kolébku k Palmům řady m5xx), USB kabel s USB mini konektorem na přístroji, nová ikonka na Grafitti plošce pro snadné spouštění synchronizace, součástí je plastový kryt displeje, nabíjecí Li-Ion baterie, cestovní nabíječka, podsvětlený černobílý displej 160x160 bodů (až 16 odstínů šedi) se softwarovým nastavením kontrastu, v zadní části vpravo pozice pro tužku, plastová tužka s výstupkem na vytažení, tlačítko Power v levém dolním rohu.

7 CASIO Cassiopeia E-200 64MB RAM n Novinka výrobce CASIO! Nová CASSIOPEIA E-200 přináší všechnu výbavu, kterou potřebuje profesionální uživatel pro svou mobilní kancelář: Intel StrongARM procesor s frekvencí 206 MHz, 64 MB RAM, jedinečná různorodost rozhraní a extra zářivý reflexní TFT displej s 65.536 barvami pro zobrazení v nejlepší kvalitě i ve špatných světelných podmínkách.

8 CASIO Cassiopeia E-125 32MB RAM n CASIO E 125 je prakticky stejný přístroj jako EM 500, s rozdílem, že má k dispozici rozšiřující slot pro CompactFlash karty typ II. Jako příslušenství je tedy možno dokoupit CompactFlash modem, síťové karty, fotoaparát, v budoucnu i Bluetooth kartu, GPRS atd.

9 COMPAQ iPAQ h5450 64MB/Bluetooth/WLAN PocketPC2002 CZ 400MHz n Nejmodernější a nejvybavenější z Pocket PC řady Compaq iPAQ. Tento high-tech typ je určen pro profesionální použití. Je především vhodný pro ty, kteří kladou důraz na bezdrátové spojení se sítí v podniku či celým světem. Přístroj má integrováno zabezpečení v podobě snímače otisku Vašeho prstu. nejdůležitější vlastnosti tohoto zařízení jsou: integrované bezdrátové spojení (kapacita 802.11b), technologie Bluetooth, vyměnitelná baterie, vysoká kvalita a kontrast displeje (TFT), spolupráce s Microsoft Outlookem a MS Exchange a možnost rozšíření paměti.

10 COMPAQ iPAQ H3970 64MB/Bluet. 400MHz Mobile2002 CZ n 400MHz Intel PXA250 Application Processor, 64MB SDRAM, 48MB Flash Memory, Infrared port, SD(secure digital) card slot, cradle s USB portem, nabíječka, stereo audio výstup (3,5mm jack), dotykový display TFT 240x320 (64k barev) - transreflektivní (lepší viditelnost než u řady 38xx), 1400mAh lithium polymer akumulator, možnost přehrávání MP3, MS Windows for Pocket PC 2002 ( kalendář, kontakty, excel, word, úkoly, voice recorder, poznámky, internet prohlížeč, kalkulačka, atd)

11 HP Jornada 568, 64MB organizer Win CE, CZ n Osobní digitální asistent HP Jornada 568 se řadí mezi špičku ve své kjategorii: Rychlý procesor Intel® StrongARM na 206 MHz, 32 MB flash ROM pro snadný upgrade, 64 MB RAM s rychlou paměťovou sběrnicí 103MHz, vysoce kontrastní TFT displej s 65 536 barvami.

12 SONY Clié PEG-SL10 n Palm OS v.4.1, 8 MB interní paměť, HiResolution monochrome display (320x320), Memory Stick media rozšiřující slot, view and edit Microsoft Word and Excel files, Jog Dial ™ kolečko (pro snadné ovládání aplikací), zlepšené podsvícení displeje, lithium-ion akumulátor pro cca 15 denní běžné používání, video player a software pro pohl. obrázků, přenosný USB HotSync kabel, cestovní nabíječka..

13 Příslušenství n I-TEC Bluetooth USB Dongle Produkty Bluetooth poskytují pohodlný, rychlý a na obsluhu nenáročný systém bezdrátové sítě mezi dvěmi nebo více (až 7- mi) osobními počítači, notebooky, PDA hand-heldy, tiskárnami, faxy, mobilními telefony a jinými zařízeními, jenž podporují technologii Bluetooth.

14 Další příslušenství n I-TEC Digital PhotoBank Pro 30GB n I-TEC USB CompactFlash Reader/Writer n I-TEC MultiMedia DataBank 10GB n I-TEC PowerBank (Externí akumulátor) I-TEC FireWire SmartMedia Reader/Writer

15 Závěr prezentace n Čerpala jsem ze stranek n www.palmtopy.cz n z tohoto tematu jsem se dozvěděla hodně věcí o palmtopech! Je to velice zajímavé téma


Stáhnout ppt "Palmtopy Lucie Šebestová, 4.Z. Úvod n Series 3C - klasický palmtop, který vyhoví dobře jak pro organizaci času, evidenci a adres a jiných databází, tak."

Podobné prezentace


Reklamy Google