Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

METODICKÝ LIST DOPLŇ VĚTY- žákům vytiskneme PL a doplňují vhodná slova do vět. Někdo píše n tabuli, ostatní do listu. Po kliknutí se objeví řešení. UHODNI.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "METODICKÝ LIST DOPLŇ VĚTY- žákům vytiskneme PL a doplňují vhodná slova do vět. Někdo píše n tabuli, ostatní do listu. Po kliknutí se objeví řešení. UHODNI."— Transkript prezentace:

1

2 METODICKÝ LIST DOPLŇ VĚTY- žákům vytiskneme PL a doplňují vhodná slova do vět. Někdo píše n tabuli, ostatní do listu. Po kliknutí se objeví řešení. UHODNI NÁZEV- žáci hádají pohádky podle obrázků, po kliknutí se objeví název. NAJDEŠ CHYBY?- žáci hledají v textu chybná slova, po kliknutí řešení. KOLIK POHÁDKOVÝCH…- postupně se po kliknutí objevují 4 písmena, žáci hádají názvy pohádkových postav nebo kouz. Předmětů. Mohou psát v časovém limitu na papír.

3 ZNÁTE DOBŘE POHÁDKY?

4 DOPLŇ VĚTY Došel až k zámku, který byl zarostlý... … a … přišli k perníkové chaloupce. „Nastěnku chci ....!“ Mach a Šebestová vzali … a vyslovili svoje přání. Princezna se píchla … a usnula na sto let. Položil ubrousek na stůl a řekl: „...!“

5 ŘEŠENÍ Došel až k zámku, který byl zarostlý šípkovým keřem. Jeníček a Mařenka přišli k perníkové chaloupce. „Nastěnku chci za ženu!“ Mach a Šebestová vzali kouzelné sluchátko a vyslovili svoje přání. Princezna se píchla do prstu a usnula na sto let. Položil ubrousek na stůl a řekl: „ Ubrousku, prostři se!“

6 Uhodni název TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU

7 POHÁDKY Z MECHU A KAPRADÍ

8 TŘI MALÁ PRASÁTKA

9 SHREK

10 O PRINCEZNĚ JASNĚNCE A LÉTAJÍCÍM ŠEVCI

11 NAJDEŠ CHYBY? Křemílek a Votlemílek lehli a spali až do jara. Šípková Růženka se píchla do nosu a rázem plakala. Jeníček a vlk došli až k medové chaloupce, která byla celá ze šišek. Vlk snědl televizi a lehnul si místo ní do postele. Popelka utíkala ze zámku a ztratila peněženku.

12 KOLIK POHÁDKOVÝCH POSTAV NEBO PŘEDMĚTŮ DOKÁŽEŠ VYMYSLET NA PÍSMENO
J P Z ÚKOL NA KONEC

13 Citace Obrázky: Dostupné z [ dne


Stáhnout ppt "METODICKÝ LIST DOPLŇ VĚTY- žákům vytiskneme PL a doplňují vhodná slova do vět. Někdo píše n tabuli, ostatní do listu. Po kliknutí se objeví řešení. UHODNI."

Podobné prezentace


Reklamy Google