Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kanye West Thank You And You're Welcome Barbora Fišerová 2.c, GPJP.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kanye West Thank You And You're Welcome Barbora Fišerová 2.c, GPJP."— Transkript prezentace:

1 Kanye West Thank You And You're Welcome Barbora Fišerová 2.c, GPJP

2 O knize Thank You And You're Welcome v překladu znamená „Děkujeme a vítejte“ Má 52 stran Své myšlenky vtělil do knihy proto, že je pořád parafrázován a chybně citován. Svá moudra nazývá "kanye-ismy" Kniha vznikla spoluprácí s filozofem J. Sakiyou Sandiferem. Vydání přes umělcův odpor ke knihám

3 Věnování své matce Donda Westová profesorka angličtiny na univerzitě, zaměstnání se vzdala, aby pomáhala Kanyemu v kariéře. Matka vychovávala syna sama,otec od rodiny odešel. 2007 v 58 letech na komplikace po plastické operaci Byla i inspirací k písničce „Hey Mama” v synově albu s názvem Late Registration z roku 2005. Kayne si považuje za „nečtenáře", pomohlo mu to, jelikož díky tomu je „dětsky čistý”.

4 Obsah sbírka „myšlenek a teorií” některé strany jsou prázdné a na jiných je jen několik slov Ovlivněno jeho pověstí-přímočarými vyjádřeními na nejrůznější témata od rasismu v Americe po banálnost internetové sociální sítě Twitter apod. Ukázka: „Zvykněte si, že jste užíváni“... Podle mne je využívání, nadužívání či zneužívání někoho negativní. Užívání je ovšem nezbytné, a nemůžete-li být užíván, jste neužitečný“ "Život je z pěti procent to, co se stane, a z 95 procent to, jak člověk reaguje!” "Nenávidím slovo nenávist!"

5 Ukázka

6 Děkuji vám za vaši pozornost!


Stáhnout ppt "Kanye West Thank You And You're Welcome Barbora Fišerová 2.c, GPJP."

Podobné prezentace


Reklamy Google