Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dlouhodobé záměry, výroční zprávy a hodnocení činnosti F. Ježek Komise pro strategie a rozvoj 15. června 2006.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dlouhodobé záměry, výroční zprávy a hodnocení činnosti F. Ježek Komise pro strategie a rozvoj 15. června 2006."— Transkript prezentace:

1 Dlouhodobé záměry, výroční zprávy a hodnocení činnosti F. Ježek Komise pro strategie a rozvoj 15. června 2006

2 DZ MŠMT DZ VŠ DZ fakulty VZČ MŠMT VZČ a VZH VŠ VZČ a VZH fakulty Hodnocení VŠ VRAS návrh DZ VŠ (rektor) SR návrh DZ fakulty (děkan) Legenda: DZ – dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, umělecké nebo další tvůrčí činnosti VZČ – výroční zpráva o činnosti VZH – výroční zpráva o hospodaření AS – akademický senát VR – vědecká rada SR – správní rada obsahová vazba podstoupení schvaluje projednává vyjadřuje se projednání a financování VRAS návrh VZČ a VZH VŠ (rektor) ASSR návrh VZČ a VZH fakulty (děkan) AS návrh hodnocení VŠ (rektor) ASSR

3

4

5

6 Závěry  Předsednictvo RVŠ ukládá legislativní komisi, aby do konce roku 2007 připravila věcný návrh úpravy zákona, který by systematicky řešil otázky týkající se dlouhodobých záměrů, výročních zpráv a hodnocení činností.  Předsednictvo RVŠ ukládá komisi pro strategie a rozvoj, aby ve spolupráci s MŠMT navrhla časový harmonogram přípravy a schvalování dlouhodobých záměrů (MŠMT, vysoké školy a fakulty), výročních zpráv a hodnocení činností.


Stáhnout ppt "Dlouhodobé záměry, výroční zprávy a hodnocení činnosti F. Ježek Komise pro strategie a rozvoj 15. června 2006."

Podobné prezentace


Reklamy Google