Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilJonáš Kříž
9
1.Syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s moukou, vejcem, osolíme. Těsto má mít polohustou konzistenci (nesmí téct), aby šlo dobře propasírovat skrz „nokové“ síto. 2. Halušky zaváříme do vroucí osolené vody, jakmile vyplavou na povrch, jsou vařené. Ihned je scedíme a promícháme s kysanou smetanou a nadrobenou brynzou. 3. Slaninu nakrájíme na jemné kostičky a na pánvi vypečeme dokřupava. 4. Halušky podáváme posypané slaninou a sekanou petrželkou kudrnkou. Tatranské halušky s brynzou - 4 porce 800 g syrových brambor 250 g hladké mouky 1 vejce 250 g brynzy 250 g kysané smetany 150 g uzené slaniny svazek petrželky kudrnky sůl Kliknutím na obrázek se dostanete na pořad „Kluci v akci“ Akce Tatranská Filip SajlerOndřej Slanina
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.