Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZEMĚ, VODA, VZDUCH Příroda.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZEMĚ, VODA, VZDUCH Příroda."— Transkript prezentace:

1 ZEMĚ, VODA, VZDUCH Příroda

2 ZEMĚ

3 VODA

4 VZDUCH

5 Použité odkazy Vlastní ilustrace

6 Metodický pokyn Integrovaný blok: (příroda…)
Popis Děti hledají vhodný obrázek zvířat a věcí, které můžeme vidět na zemi, ve vodě a ve vzduchu Očekávání a cíle Rozvoj a podpora informační gramotnosti Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Na snímku 3 až 5 jsou dětem nabízeny různé obrázky, které děti přiřazují k zemi, vodě nebo vzduchu podle toho, kde je mohou v běžném životě vidět. Na každém obrázku je nastaven animační efekt a aktivační událost Děti tak získají možnost zpětné vazby. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Práce s didaktickým kufříkem KUMUČ
Děti, které nepracují na tabuli, mají k dispozici zalaminované obrázky, které přiřazují k obrázkům země, voda, vzduch. Děti mají možnost kontroly- zpětné vazby na druhé straně obrázku. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Prvky polytechnické výchovy
Vnímat, že je zajímavé dozvídat se nové věci, využívat zkušeností k učení Postupovat a učit se podle pokynů a instrukcí Prožívat radost ze zvládnutého a poznaného Zacházet s předměty digitální technologie, využívat nejzákladnější funkce počítače (zapnout-vypnout, práce s myší, jednoduchou klávesnicí) Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "ZEMĚ, VODA, VZDUCH Příroda."

Podobné prezentace


Reklamy Google