Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_11

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_11"— Transkript prezentace:

1 Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_11
Město Hořice VOLNÝ ČAS Anglický jazyk Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_11

2

3 FREE TIME – YOU CAN swim [swim] plavat play volleyball [plei valibo:l]
hrát volejbal play floorball [plei flo:r bo:l] hrát florbal Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802- 4785financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

4 play football [plei futbo:l] hrát fotbal play skittle [skitl]
hrát kuželky play tennis [plei tenis] hrát tenis Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802- 4785financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

5 play basketball [plei ba:skit bo:l] hrát basket go for a walk
[gou fo:r a wo:k] jít na procházku play table tennis [plei teibl tenis] hrát stolní tenis Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802- 4785financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

6 go to see unique open-air collection of sculpture
go to the theatre go to the cinema

7 Odkazy a citace Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] , Dostupné z Metodického portálu ISSN: financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

8 Odkazy a citace Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Commons. In Wikipedia : the free encyclopedia [online]. St. Petersburg (Florida) : Wikipedia Foundation, [cit ]. Dostupné z WWW: < [e-příspěvek] Dostupné z Metodického portálu ISSN: financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_11"

Podobné prezentace


Reklamy Google