Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_392 Ročník: 1.
Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Malý stolní Inventář Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – objasnění pojmu MSI – malý stolní inventář – použití a ošetření
2
MSI Malý stolní inventář
3
Co je MSI Do MSI řadíme inventář který má host na stole a přímo sním nejí Pokud stůl prostíráme tak tento inventář na něj částečně zakládáme Ostatní máme připraveno na příručním stole
4
Druhy MSI Menážka malá Menážka velká Cukřenka Mlýnek Pudřenka
5
Další MSI Váza Popelník Párátník Stojánek na menu
6
Další možný inventář Jako další možný inventář pro tuto skupinu můžeme uvádět Veškeré dózy na cukr,hořčici,kečup,křen Dále veškeré karafy na dochucovací prostředky a dresinky Taktéž v případě používání stojánky na ubrousky či spony na ubrousky
7
Kontrolní otázky Co je to MSI obecně Kde se především a jak používá
Co vše patří do malého stolního inventáře Ošetření MSI
8
zdroje
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.