Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilJozef Bláha
1
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_11_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid
2
Tipy, aby vaše jídlo zůstalo nezávadné (výklad)
Popis prezentace Tipy, aby vaše jídlo zůstalo nezávadné (výklad)
3
Chlazené potraviny uložte ihned po nákupu do ledničky nebo mrazáku!
4
Připravujte a skladujte syrové a vařené potraviny odděleně!
5
Kontrolujte datum spotřeby potravin a neuchovávejte a nepoužívejte prošlé potraviny!
6
Vždy udržujte vaši kuchyň čistou
Vždy udržujte vaši kuchyň čistou! Umývejte pracovní plochu a kuchyňské nástroje mezi zacházením se syrovými a vařenými potravinami!
7
Seznam informačních zdrojů
4. snímek 6.snímek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Radka Doubková.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.