Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace 411 15 Třebívlice Autor: Olga.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace 411 15 Třebívlice Autor: Olga."— Transkript prezentace:

1 Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga Koutná Název : VY_12_INOVACE_13_Čj_Mařenka a Jeníček komunikační cvičení Téma: Mařenka a Jeníček komunikační cvičení Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Datum tvorby:

2 Anotace a metodický pokyn
Materiál vhodný pro 5. třídu ZŠP. Využitelný pro práci s interaktivní tabulí. Žáci pracují na IT a zároveň před sebou mají text prezentace „Slabiky navíc v pohádce Mařenka a Jeníček“ v tištěné podobě. Pohádku si společně přečteme a žáci odpovídají na následují otázky vztahující se k obsahu pohádky. Důraz je kladen na čtení s porozuměním a orientaci v textu.

3 Příběh je zkrácenou verzí jedné známé pohádky, vzpomeneš si jaké?
Dokážeš pohádku převyprávět v původní dlouhé verzi?

4 Použité zdroje - - Vlastní tvorba


Stáhnout ppt "Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace 411 15 Třebívlice Autor: Olga."

Podobné prezentace


Reklamy Google